Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אולי בתור רכב שני, למי שיש לו כסף, זמן, כח ומקום לטפל בו.

שזה מה שאין כמעט לכל מי שרושם פה. גם סתם את הרצון והיכולת להחזיק רכב שני בתור תחביב, גם אם ציפור נפשם זאת קורולה שנת 93 שהתקלות שלה מסתכמות ב"התחיל רעש דפיקה מוזר, התעלמתי ממנו והוא הלך" ושיגרת טיפולים זה לחשוב חיובי.

בתור רכב ליום יום עדיף רכב מודרני, חזק, נוח ובטיחותי. גם מהסיבה שלנסוע כל יום 50 ק"מ לעבודה במכונית ישנה, לא נוחה ורועשת זה לא כיף, לא משנה כמה נשמה יש לה.

חולק עליך. הפג׳ו הקטנה שלי עברה שינוי יעוד מסתם תחביב בשביל הכיף לרכב דיילי שלי לעבודה שנוסע כ-40 קמ ביום.

היא מספיק חזקה, היא סופר נוחה, רעשי הרוח אומנם קיימים אבל לא מוגזמים בעיני ופרט לכך אין רעשים שמציקים לי, המזגן שלה אפילו עובד (טפו טפו טפו) והיא באופן כללי פשוט כיפית בטרוף.

היא לא בטיחותית זה נכון ולכן אני נזהר ותמיד לוקח מקדמי בטיחות אקסטרה.

אז כן העובדה שמתווה הנסיעה שלי מאוד פשוט ובלי פקקים בדרך כלל עוזרת, אבל זה עדיין לא סותר את העובדה שהרכבים האלה יכולים גם לעבוד קצת יותר מלהיות עציץ בחניה ובלא מעט פרמטרים הם עולים על רכבים מודרניים.

כמובן אם מראש קונים אחת במצב טוב שומרים ומתחזקים.

בחודש שעבר הפג׳ו הקטנה גם עמדה במבחן ראשון ועלתה לרמת הגולן לחודש מילואים. עשתה את המסלול מחדרה לגולן 3 פעמים הלוך חזור באומץ רב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדיין לא משהו שמתאים לכל אחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה לא אמור להתאים לכל אחד. לא מדובר במוצר צריכה בסיסי כמו לחם או חלב.

זה תחביב. מניסיון של הרבה שנים:

אם אתה רוצה להחזיק אותו ישן פשוט שהיה פעם נפוץ (205, אונו וכו') לנסוע איתו פעם השבוע ואין לך כוונה להביא אותו למצב תצוגה אלא רק למצב נסיעה סביר - זה לא יקר ולא דורש ממך יותר מידי התעסקות. רק רצון.

פורסם

sabaranes, הפיאסטה לא נמכרת בארץ כמו רכב רגיל, יבוא מקביל איננו מספיק

בשבילי. הוא לא נמצא ולא זמין, אין רכב הדגמה ואין נסיעת מבחן.

אין אפשרות לראות את הרכב באולם תצוגה ואי אפשר להרגיש אך הוא נוסע.

והמחירים של איילון מוטורס, הם גבוהים מהמחירים של היבואן בארץ, מה שהופך

את הרכב ללא כדאי.

הייתי אצלם ורציתי להזמין את הפיאסטה ST, ביקשו מעל 170 אלף שח.

שלום להתראות, יקר לי מדי לרכב מסוגו שיש חלופות טובות או מספיק טובות

ב35 אלף פחות לפחות.

פורסם

אימפרזה טורבו ריצ'רד ברנס אדישין. רכב חלומות אולטימטיבי שלי. מיצובישי איבו 6 טומי מקינן , גם זורם .

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
אימפרזה טורבו ריצ'רד ברנס אדישין. רכב חלומות אולטימטיבי שלי. מיצובישי איבו 6 טומי מקינן , גם זורם .

אם הלכנו למחוזות האלה, תארזו לי P1 או 22B בבבקשה. תודה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

Toyota Mark II Chaser Tourer V

כזה עם מנוע טווין טורבו (טויוטה היו שם הרבה לפני וואג).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם הלכנו למחוזות האלה, תארזו לי P1 או 22B בבבקשה. תודה.
יווו ,ברח לי לגמרי משתי נסיכות האלה. ברור 22b.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
הו.

לא לא ! (וממש ממש לא).

אם כבר - אז את האבא שלה, דהיינו את האלפא סוד !

דווקא חשבתי שתלך על הנכדה היותר סקסית, משהו כמו 156 ידנית עם בוסו :)

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

405. ידני. הייתה לאבי 92, קרבורטור. תכלס, עדיף אינגקשיין, האמינות לא הייתה בשיא. וגם הגה כח היה נחמד שיהיה. אבל זה הרכב שאני הכי מתגעגע אליו מכל מה שאני זוכר. וגם את האחות, bx, הרכב הכי נח שיצא לי לנסוע עליו בחיי.

• תוכן חדש...