Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות קטנות וחדישות ? יתכן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר פעם שניה השבוע שאני שומע שישנן מצלמות מהירות חדשות

קטנות בהרבה ממה שאנו מכירים שממקמות על רמזורים

הם ניראו באזור ראשון לציון ..

אמיתי או לא ? מישהו גם ראה או שמע .?

לא קריטי לגבי אני אשקלוני .ככה שאני לא באזור המרכז הרבה.

חתימה !

פורסם

מצלמות על רמזורים הן בדרך כלל מצלמות פיקוח תעבורה שמחוברות למוקד ולא קשורות למהירות. מצלמות רמזור נמצאות על עמוד לפני הרמזור, וקופסאות שמורכבות בערך בחצי הגובה של עמודי תאורה הינן דחלילובות, ומיועדות לגרום לגלאי הרדאר לצפצץ סתם.

בכל מקרה, יותר מידע תמצא בhttp://www.speedtraps.co.il

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני גר בראשון ורוב המצלמות האלה ממוקמות בשדרות משה דין בעיר, ואלו כמו שנאמר הם לא מצלמות מהירות אלא פיקוח, והם בכלל לא חדשות הן נמצאות בכביש בערך מאז שהכביש קיים!

כמו- כן ברחוב זה ישנן גם מצלמות רגילות אשר אינן עובדות, ואני מדבר מניסיון כי כמה פעמים עברתי שם בלילה על בערך 140 קמ"ש וזה היה לפני יותר משנה ועדיין לא קיבלתי שום הזמנה למשפט

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
אני גר בראשון ורוב המצלמות האלה ממוקמות בשדרות משה דין בעיר, ואלו כמו שנאמר הם לא מצלמות מהירות אלא פיקוח, והם בכלל לא חדשות הן נמצאות בכביש בערך מאז שהכביש קיים!

כמו- כן ברחוב זה ישנן גם מצלמות רגילות אשר אינן עובדות, ואני מדבר מניסיון כי כמה פעמים עברתי שם בלילה על בערך 140 קמ"ש וזה היה לפני יותר משנה ועדיין לא קיבלתי שום הזמנה למשפט

אז אתה מגיע לרמזור ב-140 קמ"ש? מה יקרה עם פתאום, ללא כל סיבה הרמזור יתחיל להבהב ויהפוך לצהוב ולאחר מכן, במפתיע, לאדום?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אז אתה מגיע לרמזור ב-140 קמ"ש? מה יקרה עם פתאום, ללא כל סיבה הרמזור יתחיל להבהב ויהפוך לצהוב ולאחר מכן, במפתיע, לאדום?

זה כמעט קרה ובגלל זה אמרתי שעשיתי את זה ולא עדיין עושה, זה היה פעם עכשיו אני יותר "רגועה בכביש"

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...