Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף 2.0 GT SPORT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני חדש פה ולפני רכישה של רכב ראשון זקוק לעזרה :

בשבועות האחרונים עקבתי אחר מספר מודעות של של כמה מכוניות, ונתקלתי פולקסווגן גולף.

מצב הרכב הוא יד3, 116,000 ק״מ, תיבת הילוכים-אוטומט, ללא תאונות, טופל במוסך מורשה ולאחר נסיעת מבחן, האוטו ממש מהנה לנהיגה ובמצב טוב מבחינת השמירה עליו.

והמחיר המבוקש זה23 אלף העם שווה לקנות ועם תיקונים יקרים או מחירים נורמלים וגם עם האוטו הזה חסכוני בדלק?

אשמח לקבל חוות דעת על הדגם.

ותודה רבה לכל מי שעוזר לי.

פורסם

כנראה שמדובר ברכב מ 2007-2008, מנוע 2000 עם 150 כ"ס ואבזור נחמד.

חסכוני בדלק הוא לא, טיפולים ממש לא זולים, גיר אוטומטי רגיש.

נכון, הרכב מרגיש איכותי, אבל זה רכב בן 11-12, לא למי שמחפש תחזוקה זולה.

בתקציב הזה נותן למצוא רכב סופר מיני יותר חדש , חסכוני ואמין ( מאזדה 2, סוזוקי סוויפט ועוד ), אבל ליהנות פחות מהרכב. תלוי מה סדר עדיפויות ועומק הכיס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

[TABLE=class: innerDetailsDataGrid]

[TR]

[TD]צרן:[/TD]

[TD]פולקסווגן[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 75]דגם:[/TD]

[TD]פולקסווגן גולף[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 75]תת דגם:[/TD]

[TD]GT-Sport אוט' 2.0 (150 כ''ס)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]נפח:[/TD]

[TD]1,984[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]שנה:[/TD]

[TD]2008[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]ח.עלייה לכביש:[/TD]

[TD]אפריל[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]יד:[/TD]

[TD]3[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]ת. הילוכים:[/TD]

[TD]אוטומט[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

זה מה שראיתי ביד2

פורסם

כן זה 2008 האמת חבר אמר לי על הרכב הזה ובגלל זה חיפשתי ומצאתי את זה ואז התחילו להגיד לי שזה תיקונים יקרים ועוד ושלא שווה לקנות

פורסם

עוד פעם - זה לא רכב למי שיש לו גג 1500₪ בחודש ( כולל דלק ) , וכל הוצאה מעבר לזה משביתה את הרכב בגלל חוסר יכולת כלכלית.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב אני מבין פחות או יותר מה ההוצאות של הרכב הזה וכנראה שזה לא בשבילי כרגע למה זה רכב ראשון ולא מחפש עכשיו להוציא סכום גדול מהכיס כל חודש, תודה רבה לכם עזרתם לי הרבה

פורסם

באותו המחיר תחפש סוזוקי סוויפט, הונדה ג'אז, מאזדה 2, דייהטסו סיריון, יונדאי גטס/ I20 במצב שמור, עם תיעוד הטיפולים וקילומטראז' שפוי.

פורסם

לדעתי במחיר הזה אפשר למצוא גם מאזדה 3 ספיריט מנוע 2.0

או הונדה סיוויק מנוע 1.8

עם אמינות הרבה אולי בין הטובות באותם השנים

מקס

<-- זה היעד :evil:

• תוכן חדש...