Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע משתמש במדפסת Canon 7250. מדובר במדפסת ללא פקס וסורק שנמצאת אצלי בשימוש מעל 5 שנים. בעיקרון אני די מרוצה מאיכות הדפסה ומהעובדה שניתן להזמין מחו"ל דיו תחלפי בזול. לאחרונה עלה הצורך בסורק מהיר ואיכותי לכן אני נאלץ להחליף את המדפסת. אני מדפיס בערך 200 - 300 דפים בחודש, אבל בעתיד זה יכול לעלות משמעותית...

אני מחפש מדפסת עם המאפיינים הבאים בסדר חשיבות יורד:

1. התחלת הדפסה מהירה ומהירות הדפסה מהירה. למדפסת הנוכחית לפעמים לוקח 2-3 דקות עד שהיא מתחילה להדפיס וזה יכול להטריף אותי. אפשרות לשלוח להדפסה מהטלפון/וואטסאפ מבורכת.

2. סורק מהיר + feeder + סריקה למייל/שולחן עבודה לבחירתי

3. דיו/טונר בקיבולת מכובדת ובמחיר שפוי + דיו/טונר תחליפי זמין בשפע

4. שלא תהיה גדולה ורועשת

תקציב עד 1,500 כולל מע"מ מומלץ פחות, אבל מוכן לשלם קצת יותר אם בתמורה אני מקבל מוצר הרבה יותר איכותי.

פורסם

אני מניח שאתה מחפש לייזר.

לכמות ההדפסות האמורה - מדפסת מסדרת MFC-L27xx עם חיבור רשת אלחוטי (בד"כ מסומנות DW סימון DN הוא לחיבור לרשת קווית).

אם כמות ההדפסות תגדל תהיה רצויה מדפסת משרדית "אמיתית" - יש מצויינות של בראדר ושל סמסונג, אבל הן גדולות מאד פיזית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהמשך למה שאמר ספירל - מומלץ לבדוק שיש למדפסת טונר חלופי

אני יודע של 2700 יש אך לדגמים המתקדמים יותר לא היה כשבדקתי

לגבי סורק, אני רכשתי סורק ייעודי של פוג׳יצו ix500 לסריקת כל המסמכים הקיימים בבית

הוא מהיר מאוד ואיכותי מאוד ואני מאוד ממליץ עליו (החסרון היחיד שלו הוא המחיר)

https://www.amazon.com/Fujitsu-ScanSnap-iX500-Duplex-Scanner/dp/B01G3JYVYM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1526989078&sr=8-1&keywords=fujitsu+ix500

פורסם (נערך)
אין לי בעיה עם הזרקת דיו.

אז תדאג שתהיה לך. אין מה להשוות באיכות ההדפסה, במהירות, ובמספר ההדפסות עם טונר לעומת דיו.

בתקציב של פחות או יותר מה שהגדרת אני מאמין שתוכל להרשות לעצמך מדפסת MFP, רשת, לייזר, צבעונית; למעט דופלקס מובנה, שזה כבר ליגה אחת מעל מבחינת ביצועים ותקציב. אני קניתי למשרד הביתי לפני כשש שנים HP cm1415fn, סה"כ עובדת בסדר, אני לא בהכרח ממליץ דווקא עליה - עדיף לבחון מדפסות של בראדר\קנון במפרט דומה (אם יש) ובתקציב הנתון.

ד"א - מסתבר ש-HP רכשה את עסקי המדפסות של סמסונג לפני כחצי שנה. אני לא בטוח שצעד זה מבשר טובות למדפסות אלו (במידה ועדיין נמכרות\יימכרו תחת מותג סמסונג).

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

Mfc אלו הסוסי עבודה של המשרדים.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

MFC היא משפחה גדולה, החל במכשירי Home Office כמו ה-2700, וכלה בסוסי עבודה כבדים כו סדרה 8000.

לגבי טונרים חלופיים - אלה של 2700 נמכרים באתרים כמו אמאזון בפרוטות בחבילות של שניים עד עשרה, אבל לא בדקתי מה קורה עם השילוח שלהם לישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני משתמש במשרד כבר כמה חודשים ב Xerox WorkCenter 3215V_NI שקניתי כאן http://nirtech.co.il/items/493820

טונר חילופי עולה 82 שקלים לפני מע"מ ומספיק ל 3000 דפים.

תוף מחליפים כל 10 אלף דפים ועולה 200 לפני מע"מ.

את הטונרים אני רוכש מחברת טונוס.

אני כבר הרבה שנים עם XEROX ומרוצה מהם מאוד

• תוכן חדש...