Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עוברת על מודעות של סוחר (שלא מסתיר את היותו סוחר) בעמוד הפייסבוק שלו.

עברתי על הרבה מודעות

טרם ראיתי פירוט הכולל "ללא תאונות" (אני תוהה אם זה כל כך נדיר במחוזותנו להיות עם רכב ללא תאונה? האם כיפוף פח מאיזה עמוד חניה נחשב תאונה?)

ומה פשר המונח "ללא תיקון צבע" (האם זה מעיד שאולי היה כיפוף פח פה ושם וזהו?)

ושאלה נוספת - לפעמים במודעות רשום - אשפרות להחלפה, ולפעמים זה לא רשום. מה השיקול של הסוחר מתי כן לרשום אפשרות של החלפה ומתי לא?

עריכה אחרונה על ידי hgyh
פורסם

כיפוף פח זה ממש לא תאונה,

תאונה היא אירוע שבו הרכב עובר תאונה שמחייבת החלפת חלקים ושמאי קובע ירידת ערך מסוימת,

כיפוף פח קטן ממכת חניה למשל, הוא תיקון פחחות שלא דורש החלפת חלקים, ברור לך שלא מדובר כאן ברכב שעבר תאונה.

ללא תיקון צבע אומר שהרכב לא עבר תאונה וגם לא עבר אפילו תיקון צבע.

הצבע בכל הרכבים דוהה עם הזמן או מתחדש בשריטות, וכדי לחדש אותו, דרוש תיקון צבע בצבע טרי עם שכפת לאקה חדשה, זה לא מעיד על תאונת דרכים אלא סתם תיקון צבע, וגם לא דרושה שום הורדת ערך, להיפך רכבים בני עשור אחרי צביעה כללית בדר"כ נמכרים מהר יותר ויקר יותר מרכבים פחות מושקעים בעיקר בצע וטיפוח חיצוני.

בכל מקרה לא הייתי סומך על סוחר רכב.

הרכב הראשון שלי היה לפני כמעט 20 שנה, הסוחר ציין שמדובר ברכב ללא תאונות או תיקונים, הייתי תמים בגיל הטפש עשרה, התלהבתי וקניתי כי הרכב נראה לי חדש ויפה, כאשר באתי למכור התברר שהרכב הוא בעצם 2 חצאים.

פורסם
מה השיקול של הסוחר מתי כן לרשום אפשרות של החלפה ומתי לא?

שיקולי רווח (עבורו).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ככול שהרכב ישן יותר גובר הסיכוי לתאונה, זה לא מחייב משהו קשה זה יכול להיות גם החלפת פגוש.

ללא תיקוני צבע זהו רכב שאמור היה לא לעבור תיקוני פחחות.

בתכלס זה אמור להיות רכב שמור מאוד אבל בפועל זה יכול להיות רכב ללא תיקוני צבע אמנם אבל כן עם שיפשפוף פה ושם, אולי מעיכה קטנה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שיקולי רווח (עבורו).

ברור לי ששיקולי רווח. השאלה שלי היא אם אני יכולה ללמוד משהו על התמחור או על הרכב מזה?

פורסם
ככול שהרכב ישן יותר גובר הסיכוי לתאונה, זה לא מחייב משהו קשה זה יכול להיות גם החלפת פגוש.

ללא תיקוני צבע זהו רכב שאמור היה לא לעבור תיקוני פחחות.

בתכלס זה אמור להיות רכב שמור מאוד אבל בפועל זה יכול להיות רכב ללא תיקוני צבע אמנם אבל כן עם שיפשפוף פה ושם, אולי מעיכה קטנה.

ברכב הקודם הפגוש האחורי הוחלף 3 פעמים והקדמי נצבע.

האם הרכב שונה?לא.

כל עוד זה חלק שאפשר לפרק ולהרכיב בחזרה אין לזה משמעות בטיחותית.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אם נמעכה דלת והחליפו דלת קומפלט מקורית חדשה, עדיין האוטו יהיה ללא תיקוני צבע. כנ"ל לכל חלק אחר שהוחלף קומפלט כמו טמבון וכד'. אז ללא תיקוני צבע, מסוחר, קריא חשדהו וחשדהו ואז חשדהו עוד קצת.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
ברכב הקודם הפגוש האחורי הוחלף 3 פעמים והקדמי נצבע.

האם הרכב שונה?לא.

כל עוד זה חלק שאפשר לפרק ולהרכיב בחזרה אין לזה משמעות בטיחותית.

לא אמרתי שהחלפת פגוש משפיעה על בטיחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...