Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל מדובר בהונדה סיוויק הישנה ולא החדשה.

שנית דגם הסדאן יועד לשוק האמריקאי ופחות איכותי מדגם האצ'בק שיועד לשוק האירופאי.

ובכלל תצורת הסדאן פחות שימושית מדגם האצ'בק בייחוד כאשר לדגם האצ'בק של הסיוויוק יש גם נפח תא מטען גדול (למיטב זכרוני נפח בגודל דומה לגרסת הסדאן).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לא מדויק, בסיס הגלגלים בסדאן גדול ב-8 ס"מ, זה נתון שיכול להיות קריטי אם מסיעים מבוגרים מאחור.

הבגאז' אכן דומה במימדים שלו, בהאצ'בק הוא שימושי יותר בגלל מימד הגובה.

אמינות - אחד הרכבים הכי אמינים על הכביש...

לטעמי קצת יקר מדי ביחס לתמורה, בעיקר ככל שעולים בשנתון (הדגם כבר נהיה מיושן בשנים האחרונות), אבל בהחלט רכב טוב.

אם אני לא טועה, ב-2017 כבר לא מכרו את הסדאן.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

מחיר גבוה, עלויות אחזקה גבוהות (אם אתה מטפל במורשה - לי יש 2010 סדאן וטיפול 95 עלה לי המון אפילו אחרי הנחה שהם עשו לי במוסך בראשון) ואמינות טובה.

אני בטוח שאתה יכול למצוא יפנית אחרת מאותן שנים שיניבו לך שקט מצד האמינות וגם האחזקה שלהן לא תקרע לך את הכיס.

Peugeot 208 GTI 2014

פורסם

אמינות - אחד הרכבים הכי אמינים על הכביש

טיפולים במוסך מורשה קצת יקרים אבל במוסכים רגילים העלויות לא יקרות .בדרך כלל צריך לעשות רק טיפול לרכב כל שנה ולנסוע כי אין תקלות בכלל

פורסם
אמינות - אחד הרכבים הכי אמינים על הכביש

טיפולים במוסך מורשה קצת יקרים אבל במוסכים רגילים העלויות לא יקרות .בדרך כלל צריך לעשות רק טיפול לרכב כל שנה ולנסוע כי אין תקלות בכלל

איזה שטויות..

קודם כל האחזקה של הרכב יקרה מאד,החלקים משמעותית יקרים יותר משל רכבים עממיים אחרים.

חבר שלי עם סיויק 2008 בא להחליף מראת צד,ביקשו ממנו במוסך הונדה 2500ש"ח,חלק שעולה שליש בכל יצרן עממי אחר,וזאת תקלה ידועה במנגנון המראה.

מעבר לכך יש לרכב כמה מחלות,אחת זה התושבות מנוע,התושבות דורשות החלפה כל 3-4 שנים,והעלות שלהן מטורפת,כ1500 ש"ח לתושבת,מעבר לכך התריסי איוורור בתוך הרכב נשברים בקלות,מה שדורש החלפת כל החלק ופירוק הקונסולה המרכזית,תקלה בחיישן כרית האויר הוא שכיח וזה ידליק את מנורת התקלה,כריות בולמים מתבלות בתדירות גבוהה,נורת הגה כוח נדלקת כתוצאה מניתוק הצמת חוטים לזאת של המחשב.

פורסם

יש לי גם הונדה 2008 שאצלי 8 וחצי שנים.

החלפת תושבת נעשתה פעם אחת ועלתה לי 500 שקלים כי במורשה רצו 1500 שקלים ל20 דקות עבודה.

שום נורית לא נדלקה אף פעם ,ממוצע טיפול שנתי כ800 שקל כולל טיפול גדול ורק עם חלקים מקוריים.

כמו שציינתי לא מטופל במורשה אבל מטופל אצל מכונאי אמין כל שנה כמו שעון ,רק חלקים מקוריים,ולעבור טסט עם הונדה סיוויק עדיין לוקח דקה .

רכב מצויין ואמין

פורסם

טוב שלא נתתם סיוויק שנת 99 כדוגמה.

תוך שנה אפשר להוציא דגם חדש שפי 10 יותר גרוע מקודמו, או פי 10 יותר טוב. שלא נדבר על 7+ שנים.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
טוב שלא נתתם סיוויק שנת 99 כדוגמה.

תוך שנה אפשר להוציא דגם חדש שפי 10 יותר גרוע מקודמו, או פי 10 יותר טוב. שלא נדבר על 7+ שנים.

רק מציגים את אמינות הרכב למשך שנים חוץ מזה הדגמים של 2008 היו עם מנוע וגיר זהים ל 2015 אבל הרכב היה יפה יותר ועם תוספות יפות יותר שכיום אין

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי שלום לכולם חייב עזרה דחופה עם הרכב שייש לי

יש לי הונדה סיויק 2015 הייתה בעיה בגיר הוחלף הגיר 3 פעמים בגלל שהיתגלתה בעיה שפיתאום נכנס להילוך חירום בבדיקת מחשב מראה שישי בעיה בסלונויידים אבל לא הגיוני ש.3 גירים עם אותה מספר בעיה

הבעיה מתחילה בתחילת נסיעה כל נסיעה  כשאני נוסע עדין אבל אם אני נוסע קצת אגרסיבי זה לא קורה זה מתחיל כשייש איה גבשושית קטנה בכביש אז משהו ברכב קופץ ואז זה קורה

הייתי במספר מוסכים ואפיחו בהונדה ולא עלו על הבעיה

הייתי שמח אם למישהו יש כיוון או מישהו שממש מבין בהונדות

• תוכן חדש...