Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את מערכת המולטימדיה ברכב ה- SKODA RAPID/SPACEBACK 2016 שלי במערכת אנדרואיד.

ברכב מותקנת מערכת Stop and Go.

איזו מערכת אנדרואיד כדאי לרכוש, אשר תתאים לרכב ולא תיצור בעיות ממש עם המערכות הקיימות ברכב?

האם מישהו נתקל במערכת הזאת האם היא תתאים?

https://www.aliexpress.com/item/Bonroad-Android-8-0-4G-RAM-Autoradio-for-Amarok-Beetle-Caddy-CC-EOS-Golf-Jetta-Passat/32847165969.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.QMKxaC

תודה.

פורסם

לאישתי יש הונדה היברידית עם stop-and-go, שידרגנו לה למערכת אנדרואיד סינית גנרית (כמו כולן) לפני שלושה חודשים, אין שום בעיה והמערכת לא "תומכת" בזה ספציפית - אין לזה שום התייחסות כי אין לכיבוי המנוע שום השפעה על המערכת.

אולי אני לא מבין נכון את השאלה, אבל לי היו כבר ארבעה רכבים עם Stop-And-Go - ומעבר לזה שזו מערכת מיותרת ומציקה שלא חוסכת שקל (אפילו עולה, והרבה) - היא לא מכבה את כלל מערכות הרכב.

לא את התאורה, לא את המיזוג ובטח שלא את המולטימדיה.

פורסם

אגב פאבל, יש מליון סוגים של מערכות אנדרואיד, כולן מגיעות כמערכות "מדבקה", יצרן אלקטרוניקה סיני משנזן שעובד על פי reference board והתחרות היחידה היא מי מייצר יותר בזול. אין שינויים משמעותיים בין יצרנים.

ההבדלים שכן קיימים הם מפרט המערכת, יש כמה מפרטים סטנדרטיים.

דיון על לנסות ולהשיג מפרט טוב הן נושא לדיון אחר - אני פשוט רוצה לומר שזה לא משנה איזו מערכת תיקח, התקלות שתתקל או לא תתקל בהן ישארו זהות - זו אותה מערכת, מפעל אחר וקופסא אחרת - אבל הבורד, הרכיבים והתכנה זהים או לפחות 99.999% תואמים.

פורסם

תודה על המידע mnissan!

אני אכן חושב כמוך על מערכת ה

stop-and-go שבכל פעם אני מבטל בתחילת נסיעה, ושיוצרת בעיות בחלק מהרכבים, היצרנים עושים את שלהם מהרבה סיבות שונות שפחות רלוונטיות לשאלה

:)

אני מודע לעניין המערכות הסיניות הגנריות, נראות חיצונית שונה ובפנים הן זהות כמעט לחלוטין. אני מתלבט כיוון שלרכב מערכות Vag מבית גרמני, הוא יעשה צרות בכל הקשור לסנכרון מערכות המידע והשירות של הרכב.

אני מעוניין במערכת ככלי עזר ונוחות בנהיגה ולא כמערכת סטריאו.

התלבטתי לגבי רכישת המערכת לאחר התנסות לא נעימה של מתקין שעשה "פריצה" למערכת המולטימדיה המקורית וגרם לנזק שהצריך החלפה של המערכת המקורית ויצר עוד תקלות לאחר שהרכב כנראה חשב שמתקינים מערכת חשודה (למניעת גניבה), מה שגרם לה להפוך לתקולה - מזל שהרכב עדיין באחריות יצרן (הגרמנים במיוחד לא אוהבים שמנסים להתעסק בטכנולוגיה שלהם ויוצרים מכשולים מתוחכמים).

אני כנראה ארכוש אותה ואשתף פה האם הרכישה הייתה מוצלחת.

• תוכן חדש...