Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

סיאט איביזה 2011 5 דלתות (עיצוב ספורט מנוע 1.6)

האור יום שפועל תמיד הפסיק לעבוד (רק צד שמאל) בעת החלפת נורה (נשרף פיוז) מבדיקה בספר רכב נראה כי מדובר בפיוז שנקרא aux1 (ראו תמונה מצורפת)

לא הצלחתי למצוא את הפיוז המדובר

אודה לעזרתכם

בתודה

:-o

Screenshot_20180426-134454.jpg

פורסם

כתוב לך פיוז שמספרו 1.

האם התקנת מנורה שוות ערך למנורה המקורית מבחינת הספק המנורה ?

קשה לשרוף את הפיוז של אור יום...

איזה כייף לי :)

פורסם

עכשיו צריך להבין מה הוא המחזיק ממסרים המדובר :-P

דרך אגב הבוקר הייתי במוסך המורשה בעניין התקלה הזו, הראיתי להם את החוברת וכמו שאפשר להבין לא כל כך הלך להם להבין איפה נמצא הפיוז המדובר

פורסם

אפילו עיוור יכול למצא פיוזים מתחת להגה, ועם במוסך לא הצליחו לעזור לך...פרסמם עכשיו את שם המוסך כדי למנוע מאנשים להגיע למקום הלא מקצועי ולהשאיר להם כסף.

פורסם

ברכב של פותח האשכול קיימים 5 איזורים שונים עם פיוזים כאשר חלקם בעלי נגישות קלה וחלקם מוסתרים על-ידי פנלים לכן ייתכן מאוד שביום שישי לא היה חשמלאי או מכונאי שהתעסק עם הפיוזים המדוברים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן אין מקום לביצוע שיימינג בשלב זה, בסופו של יום מוסכי היבואן ידועים במטרתם.

התשובה שקיבלתי היא תגיע בראשון.

ראו תמונה נוספת מצורפת, כאשר בספר הרכב רשום מתחת להגה הכוונה לפאנל הפלסטיק בזרוע ההגה? רואים בתמונה? את זה צריך לפרק? נראה שמדובר בבורג אחד? הייתכן?

IMG_20180427_190026.jpg

פורסם

כן, זה הפנל אם תסתכל מאוד קרוב תראה מספור ליד הפיוזים וכך תוכל לדעת את המיקום ומה הוא מבטח, תבדוק על הפנל אולי גם רשום.

אני אישית לא יכול לסבול מקום שמפרסם את עצמו בתור פתרון כולל לרכב ועוד גובה על זה פרמיה גבוהה, לתת ללקוח תשובה כזאת.

זה רק אני, סורי :roll:

פורסם

חוזר לפוסט בתקווה להצליח לחסוך כמה שקלים בזכותכם.

ביקור נוסף ביום א, במוסך מורשה העלה דרישה להשאיר את הרכב, "בעיית חשמל תצטרך להשאיר את הרכב עד יום שלישי" אז כפי שזה נשמע, העלות תהיה בהתאם וכך גם העלות שלי להשכרת רכב חלופי בימים האלו.

לכן חוזר ומקווה שאכן מדובר בפיוז אותו אוכל להחליף לבד עם קצת הדרכה.

בתמונה המצורפת הפאנל המוקף בעיגול תקין לחלוטין נבדק פיוז פיוז.

עכשיו השאלה היכן נמצא "הפיוז מתחת להגה במחזיק הממסרים" כמו שרשום בספר הרכב שצירפתי לפוסט, ובתקווה שאכן זה הפיוז המדובר.

אם מישהו יוכל להדריך אותו אודה לו מאוד.

אם מישהו יוכל להמליץ על חשמלאי בקריות/חיפה שבאמת מכיר את הפיוז ולא יצטרך להשבית את הרכב למשך יותר משעה ולשבור קופת חיסכון אודה לכם מאוד גם כן .

ושוב תודה לעוזרים :-o

Inked_IMG_20180427_190026_LI.jpg[/url]

• תוכן חדש...