Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכותרת הייתה צריכה להיות - הנה עוד סיבה למה כדאי לעשות קורס נהיגה מתקדמת ולתרגל אותו.

כשאתה במצב של תת היגוי חריף לחיצה על הבלמים בכל הכח לא תעזור בגרוש.

מוטי.

כל כך נכון :)

אם רק היו משקיעים פה חצי מהכסף שהולך על פילטרים ומדבקות בקורס נהיגה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בו נבהיר דבר אחד מאוד מאוד מאוד חשוב, נהג לא מנוסה ולא מתורגל (כמו מי שנוהג לתת היגוי הפוך במכונית הנעה קדמית במקרה של תת היגוי ו/או היגוי יתר) שמאבד שליטה על מכונית טוב יעשה אם יעמוד על הברקסים כאילו אין מחר במקום לנסות תרגילי שליטה שלמד בהתכתבות. זה אולי לא ימנע תאונה אבל ידאג לכך שהמפגש של המכונית עם גורם הפחחות יהיה במהירות מינימלית.

לא יכולתי להגיד את זה יותר טוב .

הבא שיכתוב עצות אחיתופל כאלה יזכה למחיקה. (לא שלך , עופר).

עצות לא נכונות כאלה עשויות לעזור לקורא אותן למצוא את עצמו מרוח על עמוד , אל תשכחו שעדיין מדובר בהתנהגות על כביש ציבורי - ולא אתם תיקחו את האחריות אם מישהו ייפגע בגלל עצה מוטעית שלכם.

פורסם

אם להמשיך את דבריו של שמר אפילו יותר רחוק, עצות ככלל בעניין מה לעשות במקרה חירום זה או אחר הן פסולות בעיני.. אין לדעת מי קורא אותן ומה הוא ינסה אח"כ.

העצה הכי טובה היא שוב - קורס נהיגה מתקדמת.

מוטי.

פורסם

נסעתי מהר ולא ראיתי שלט 'סיבוב' - קח קורס נהיגה

עשיתי שלום למורה נהיגה וגיליתי שהרכב שלי קבריולט(נכנסתי במשאית חונה) - קח קורס נהיגה

היה לי להשתין, עצרתי בצד הדרך ושכחתי אורות חירום - קח קורס נהיגה

דיברתי בסלולרי ולא הצלחתי לשכנע את השוטר שאני מנקה אוזניים עם האנטנה - קח קורס נהיגה

הפלצתי באמצע נסיעה, הייתי חייב אויר אז פתחתי את הדלת - קח קורס נהיגה

פורסם

בכלל אי אפשר לבצע שום פעולה מיוחדת בשעת חרום על פי הסבר הכי מפורט שיהיה! זה דברים שצריך לתרגל באופן מעשי ולא עיוני!...

הגשם של אתמול היה אחרי הפוגה מסוסמת בגשמים ולכן הכבישים היו יותר מחליקים, אני אישית ניצלתי את זה לכמה תרגילים זהירים ללמוד את הרכב החדש שלי בהחלקות קלות בסיבובים כדי שאוכל לשלוט יותר במקרה חרום וגם לרכוש אינסטינקטים מה לא לעשות כמו הבחור התמים פותח השרשור.

(במחילה מכבודו)

פורסם
אם להמשיך את דבריו של שמר אפילו יותר רחוק, עצות ככלל בעניין מה לעשות במקרה חירום זה או אחר הן פסולות בעיני.. אין לדעת מי קורא אותן ומה הוא ינסה אח"כ.

העצה הכי טובה היא שוב - קורס נהיגה מתקדמת.

מוטי.

ביננו, זה לא כל כך משנה איזה עצה יתנו באינטרנט, כשנהג לא מנוסה נכנס למצב חירום המוח עובר לאוטומט והפעולות הן אינסטנקטיביות לחלוטין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הכביש מסוכן היום ולא רק בגשם, יש תאוריה שלמה בקשר לנהיגה בגשם רטוב אבל בסופו של דבר המיהירות והזהירות של הנהג זה מה שקובע...:idea:

fiat Uno s70 ise 96

פורסם
ביננו, זה לא כל כך משנה איזה עצה יתנו באינטרנט, כשנהג לא מנוסה נכנס למצב חירום המוח עובר לאוטומט והפעולות הן אינסטנקטיביות לחלוטין.

צודק. וגם למי שחושב את עצמו למנוסה.

באופן אישי התנסיתי בלא מעט החלקות (בשדות , לא לצעוק עליי) - ובכל זאת - בזמן אמת , עדיין נכנסתי להחלקה סופנית .

כבר בזמן ההחלקה המוח התחיל לשדר שאני לא מתנהג נכון , אבל היה מאוחר.

צריך טונות על גבי טונות של אימונים כדי להוציא את האינסטינקטים ולהתנהג נכון במצבים כאלה .

ומכיוון שבארץ הקודש אין איפה להתאמן , אלא בכבישים ציבוריים - עדיף לא לתת עצות שעשויות להיגמר בגדר/עמוד תאורה/המכונית של השכן.

פורסם
הכביש מסוכן היום ולא רק בגשם, יש תאוריה שלמה בקשר לנהיגה בגשם רטוב אבל בסופו של דבר המיהירות והזהירות של הנהג זה מה שקובע...:idea:

שלילי.

המיומנות וההבנה של הנהג הן שקובעות.

נהג שמבין מה קורה איתו על הכביש יידע באיזו מהירות לנסוע במצב X.

חמי הוא נהג סופר זהיר. זהיר מדי אפילו.

אני לא רוצה לחשוב אפילו על מה יקרה כשהוא יגיע למצב חירום.

הסיכויים שלו להיכנס למצב כזה קלושים , אבל מכיוון שבכביש ציבורי אתה לא תלוי רק בעצמך , עדיף להיות מוכן...

פורסם
שלילי.

המיומנות וההבנה של הנהג הן שקובעות.

נהג שמבין מה קורה איתו על הכביש יידע באיזו מהירות לנסוע במצב X.

חמי הוא נהג סופר זהיר. זהיר מדי אפילו.

אני לא רוצה לחשוב אפילו על מה יקרה כשהוא יגיע למצב חירום.

הסיכויים שלו להיכנס למצב כזה קלושים , אבל מכיוון שבכביש ציבורי אתה לא תלוי רק בעצמך , עדיף להיות מוכן...

אתה צודק ב 100%

אבל כמו שאתה אמרתה הוא נוהג בזיהירות וזה אומר ושוב כמו שאמרתה שיש לו סיכוי קלוש להיכנס לתאונה!!

fiat Uno s70 ise 96

פורסם

אז זהו , שלא.

הוא כבר עבר תאונות.

נכנסו בו.

אני לא ראיתי את התגובות שלו באותם אירועים , אבל על סמך התגובות ביום יום , לא רוצה לחשוב על זה אפילו.

פורסם
צודק. וגם למי שחושב את עצמו למנוסה.

באופן אישי התנסיתי בלא מעט החלקות (בשדות , לא לצעוק עליי) - ובכל זאת - בזמן אמת , עדיין נכנסתי להחלקה סופנית .

כבר בזמן ההחלקה המוח התחיל לשדר שאני לא מתנהג נכון , אבל היה מאוחר.

צריך טונות על גבי טונות של אימונים כדי להוציא את האינסטינקטים ולהתנהג נכון במצבים כאלה .

ומכיוון שבארץ הקודש אין איפה להתאמן , אלא בכבישים ציבוריים - עדיף לא לתת עצות שעשויות להיגמר בגדר/עמוד תאורה/המכונית של השכן.

העלת נקודות מאוד חשובות ויש לחלקן פתרונות חלקיים, אם כי לא מושלמים. לתרגל נהיגה נכונה אפשר גם ביומיום. אפשר תמיד להקפיד על בלימה נכונה, גם כשהיא לא בלימת חירום, כמו גם על עבודת הגה נכונה וכניסה נכונה לסיבוב שמקטינה את הסיכוי להחלקה ואת הסיכוי לצאת ממנה. כל אחד יכול להגיע בתנאים הקיימים למצב בו הוא שולט ברמה טובה (טובה, לא מושלמת) בבלימת חירום והתחמקות ממכשול, גם במצב אמת. לצאת מהחלקה מלאה במהירות אוטוסטרדה בכביש רטוב זה כבר סיפור אחר...

אז נכון שיציאה מהחלקות סופניות אין איך לתרגל וגם אני שעברתי מספר קורסים לא מאמין שאצליח להתגבר על אחת שתבוא במפתיע אבל מי שיש לו ניסיון גדול הסיכוי שלו להרגיש טיפה קודם מה הולך לקרות ולהמנע מראש מכניסה להחלקה ע"י התאמה של מהירות/היגוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...