Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמידו מנוע 1000 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני מספר ימים פיגו 107 ידנית עם 58 אלף קילומטר שעברה יישור קו , אני מתכנן ביום העצמאות לנסוע איתה לאילת ואני מודה שאני טיפה מתלבט . אני מאוד אוהב את האוטו והוא נוסע מדהים בעיר , בעיקר הצריכת דלק.

העניין הוא שאני לא יודע כמה המנוע 1000 סמ"ק הזה אוהב נסיעות בינעירוניות ארוכות , זה לא שהוא לא נוסע יפה מאוד ב 90 100 , אבל אפשר להרגיש שזה פחות התחום הנוחות שלו , שאלתי היא האם הנסיעה הארוכה הזו לא עלולה לקצר את חייו של המנוע או להזיק לו בטווח הארוך??

פורסם

סע בלי בעיה,הרכבים האלה למרות שעיקר השימוש שלהם הוא עירוני גומאים מרחקים באירופה גדולים בהרבה מנסיעה לאילת.

פורסם

היא לא תקצר שוב דבר, אבא נסע מספר פעמים לאילת, ים המלח ללא שום בעיות, וגם ברכב בן כמה שנים לא צריכות להיות שום בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

רכב נקנה בשביל להשתמש בו, עצם השימוש שלך בו יוצר בו בלאי.

יכול להגיד לך שאני מחזיק ברכב הזה ומתקרב ל- 150K ק"מ (יותר מכפול משלך) ונסעתי מאות קילומטרים לאיזור מצפה רמון, לגליל ולגולן ללא שום בעיה...

תבדוק שמן ומלא בהתאם, דאג ללחץ אוויר נכון בצמיגים וסע לשלום.

נסעתי לשיטים שזה פחות או יותר שעה מאילת ולא הייתה שום בעיה.

הייתי יותר חושש מגב/גוף תפוס מאשר בעיית מנוע.

וד"א קרוב לוודאי שבנסיעה לאילת תשיג צריכת דלק שנעה בין 1/18-/1/20 .

בנסיעה לשיטים נסעתי בערך כ- 600 ק"מ על מיכל של 35 ליטר.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

נסיעה בעיר מייצרת יותר בלאי מנסיעה בין עירונית, בכל רכב.

אם אתה חושש כלכך למנוע, אל תסע 160, מהירות חוקית לא תסב לו שום נזק.

סע לשלום ותהנה מהחופשה.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...