Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מובילאיי או מובון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא יודע אם נפתחו כבר שרשורים.

שתיהן מגיעות עם:

התראה על סטיה מנתיב

מהירות

התראה מהןלכי רגל

התראת התנגשות

מובילאיי:

לדעתי עם יותר מוניטין, יש לי גם נסיון איתה ולא קורה שהיא מצפצפת לי סתם כמו שהרבה טוענים.

מובון:

מגיע גם עם מצלמת דרך

התראה להתחלת נסיעה

יותר זול ב700 שח

המלצות?

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

אני עם מובילאיי, לאחרונה החלו אצלי קצת תקלות כמו צפצופים והתראות בלי שאין שום דבר בדרך ובנוסף המסך שמציג את ההתראות שמחליט להישאר בהיר מאוד בלילה לפעמים ולא מוריד בהירות למצב לילה כמו שאמור לעשות מה שמאלץ לכבות אותה כי זה פשוט מסנוור, אבל בכלליות המערכת אמינה ומלבד אצלי לא נתקלתי באף אחד שחווה איתה תקלות כלשהן.

לגבי מובון, היא יחסית חדשה בארץ יצא לי להתקל בה פעם אחת ולא שמעתי תלונות, מאמין שתעשה אותו עבודה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

היה לי מובילאי, יכול לטעון לזכותו שההתראות עקביות.

יש לי מובון, הרבה פחות עקבי בהתראות. למעשה, קרוב לחסר תועלת.

אני מסייג שהכל על בסיס ניסיון אישי שלי עם אקזמפלר בודד מכל סוג. לא על בסיס סטטיסטיקה.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

אצלי יש מוביליי, הרכב אצלי חודשיים. כבר עכשיו לפעמים מצפצף בטירוף בלי שום סיבה.

מה שעוד מעצבן זה שהמוביליי נוהג לנבוח על בקרת השיוט האדפטיבית ואין ביניהם שום תיאום.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כבר דובר הרבה פה על מובילאיי בקבוצה אבל מהבחינה הזאת הייתי הולך עליה היא אחלה מערכת וגם אתה אמרת בעצמך שהיא יותר זולה..

פורסם
כבר דובר הרבה פה על מובילאיי בקבוצה אבל מהבחינה הזאת הייתי הולך עליה היא אחלה מערכת וגם אתה אמרת בעצמך שהיא יותר זולה..
אם היא הייתה זולה יותר לא הייתה התלבטות מאחר ויש לה מוניטין

מובון עולה 2100

מובילאיי 2800

פורסם

למה בכלל להתקין? בשביל הכמה גרושים החזר?.

אני בלשון המעטה לא מחובבי מוביילאי, ועדיין על פניו עצם העובדה שמוביילאי יודעת לזהות אובייקטים סטייל תמרורים ומובאון לא - אומר משהו על החוכמה של אחת מול השניה.

ברמה האישית מבחינתי זאת נבלה וזאת טרפה.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
למה בכלל להתקין? בשביל הכמה גרושים החזר?.

אני בלשון המעטה לא מחובבי מוביילאי, ועדיין על פניו עצם העובדה שמוביילאי יודעת לזהות אובייקטים סטייל תמרורים ומובאון לא - אומר משהו על החוכמה של אחת מול השניה.

ברמה האישית מבחינתי זאת נבלה וזאת טרפה.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

זה לא כמה גרושים, כרגע זה הנחה של 400 שח בביטוח השנתי.

אני לא אחכה שיתחילו להפעיל עוד רגולציות על בעלי רכבים שאין להם מערכות עזר כאלו, כך שאני אתקין גם ככה ויפה שעה אחת קודם

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

התקנתי מובילאי pro ב2100 שח

הביטוח הוזל ב404 שקלים

המתקין היה בסדר אך שכח לסגור את הקורה כמו שצריך, כששלחתי לו תמונה הוא מיהר להתנצל ואמר שיכול להגיע כדי לסדר... כמובן שלא היה צורך, חצי דקה ואין זכר לשום התקנה.

הצפצוף קצת חזק מדי ממה שיש באוקטביה שאני נוהג עליה, גם כשהמערכת מוגדרת לעוצמה הכי נמוכה.

בגדול היא בסדר, קצת מציק ההתראה על התקרבות לרכב כשאני נעצר מאחורי מישהו ברמזור.

פורסם

למה בחרת בסוף במובילאיי,

אני בדיוק שוקל להתקין עכשיו כזו מערכת,

מתלבט בין מובילאיי איווקס או מובון,

חשוב שתהיה אפשרות להנמיך מאוד את הצלצול או לבטלו לגמרי.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
למה בחרת בסוף במובילאיי,

אני בדיוק שוקל להתקין עכשיו כזו מערכת,

מתלבט בין מובילאיי איווקס או מובון,

חשוב שתהיה אפשרות להנמיך מאוד את הצלצול או לבטלו לגמרי.

אני יכול גם לנתק את המערכת אם אני חפץ בכך. שום דבר לא מונע ממני..

בגלל המחיר והמוניטין כמובן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...