Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חומרים מעולים.

JET SEAL הוא אוטם. שזה בגדול כמו ווקס, רק סינטטי שאמור להחזיק פי 2-3 יותר זמן מווקס מבוסס קרנובה (כלומר כ-6 חודשים להבדיל מחודשיים-שלושה בווקס רגיל).

החומר השני הוא ווקס רגיל.

אופן היישום הוא פשוט. על פד ספוג או מיקרופייבר, למרוח את החומר בשכבה דקה על כל הרכב בלי להפעיל לחץ בכלל, ולנגב עם מטלית מיקרופייבר אחרי כ-5-10 דקות או כפי שרשום על האריזה.

אתה יכול להתחיל באוטם ומעליו לשים את הווקס ולראות כיצד הם מתנהגים יחד. אבל בגדול, אתה יכול לשים רק את האוטם כי הוא מעולה.

פורסם

ה P21S הוא ווקס SHOW מעולה, אחד מהטובים ביותר שקיימים בשוק. גם לא זול.

בעיקר מיועד ל"תצוגה", עומק וברק מדהימים מהנסיון שלי וכמובן מומלץ על פח שעבר פוליש או הכנה כמו שצריך.

אם אתה צריך רק הגנה לפח הרכב (המדליק אגב), ה JET SEAL יעשה את העבודה, והווקס יהיה מיותר ליישום (אולי אפשר מעל האוטם JET SEAL, אבל לדעתי מיותר)

Opel Adam S 2017

פורסם

אני בטוח שהוא יעבוד טוב גם בלעדיו אבל אם אני רוצה אקסטרה הגנה ואקסטרה ברק

אני חושב שעדיף להשתמש גם עם הווקס.

השאלה מה ליפני מה ואחרי כמה זמן מורחים את המרכיב השני.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

קודם אוטם ואז ווקס.

אני מחכה יום כדי לתת לאוטם להתאחות ואז את הווקס. אפשר גם לחכות עם הווקס לשטיפה הבאה אחרי שתמרח את האוטם, ואז את הווקס. בכל מקרה, תן לאוטם איזה כמה שעות טובות להתאחות.

פורסם

עוד שאלה חברים נגיד וברצוני למרוח שכבת נאנו הסדר הוא ?

1. שטיפת הרכב.

2. ביצוע פלסטלינה

3. שטיפה חוזרת.

4. מריחת אוטם.

5. מריחת ווקס.

6. ציפוי נאנו.

בנוסף ראיתי המון מוצרי נאנו באיביי חלקם יקרים וחלקם זולים איך אפשר לדעת

מה לקנות וממה להיזהר תודה לעוזרים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

לחלוטין לא.

אין לערבב מוצרי דיטיילינג "קלאסיים" יחד עם ציפויי נאנו, אתה מאבד מהתכונות של שניהם. יש לבחור כיוון ולדבוק בו.

לדעתי יש לך חומרים מעולים, אין צורך לזרוק אותם לפח בשביל ציפוי נאנו.

אם בכל זאת אתה הולך על כיוון של ציפוי נאנו, הייתי ממליץ לך לעשות את זה במקום המומלץ על ידי חברי הפורום לכך.

ברגע שתבחר את אי אלו מהכיוונים, נמליץ בהתאם.

פורסם

ציפוי נאנו יחסוך לך את ההתעסקויות עם מריחת הווקסים והאוטמים כל חודשיים +-, אני אישית מיישם כל חודש בממוצע לא משנה איזה חומר מרחתי בחודש שלפניו, כי אני אוהב (או לפחות אהבתי) את ההתעסקות, היום התעייפתי ויש כבר ציפוי קרמי.

כמו שכתב אימפרזה - בשום אופן לא לשים ציפוי קרמי על אוטמים ווקסים, זה מיותר כי זה לא יתפס לפח, הציפוי בא על פח נקי בלבד ואם אין לך נסיון עדיף מאוד לעשות אצל דיטיילר מתאים כי אתה עלול לגרום נזק עם הציפוי במידה ולא מיושם נכון.

לא לשכוח שציפוי לא מונע שריטות (רק ממש עדינות), לא מאבנים ולא מפתיחת דלתות - בשביל זה קיים ציפוי מדבקה שקוף PPF אבל יקר מאוד לעומת הווקסים והציפויים, הכל תלוי בכמה אתה מעונין לשמור על הרכב.

לגבי אזהרות - רצוי מאוד לא לעבוד בשמש, ולא על פח חם! לא למרוח מהאוטמים והווקסים על הפלסטיקה כי זה ישאיר סימן לבן שאתה לא רוצה שישאר, ולעבוד עם מטליות איכותיות שקונים ב "דיטיילריה" כדי להוריד את הווקס (כמובן גם אפליקטור למריחה מתאים).

לא ממליץ על ציפויי נאנו עלומי שם מהאיביי ועלי אקספרס, אין לאף אחד מושג מה באמת יש שם ומה הם שווים ולמען האמת, המחיר שלהם לא כל כך שונה מציפוי איכותי ביותר שנמכר ומיוצר בארץ אצל סמארט דיטיילינג בחולון.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...