Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי היום, אכזבה, הלכתי שעה אחרי שחרשתי את הכל פעמיים.

עם השנים הכל הולך ונובל, התערוכה הזאת לא שווה כלום.

הייתי היום ואין מילה אחרת חוץ ממאוכזב ... לקח לי שעה לעבור הכל וזה כולל את הפסקת אוכל שעשיתי בדרך. בושה.

אגב, מישהו יודע את האינסטגרם של הבחורה שדיגמנה במתחם שהיה ממש בכניסה(המייבך, G CLASS וקורבט המפורקת)?

לצורכי מדע בלבד כמובן.

תקשיב, האמת שאני לא שם לב לבחורות (אמיתי אחי), והייתי עם חברה שלי וחברים שלי בתערוכה היום, ואז בדרך החוצה חברים שלי פתאום עושים לי "עומר קלוט קלוט את המייבאך איזה פרונט יש לה" (הבנתי בדיוק לאיזו מייבאך הם התכוונו), ואני רוצה להגיד לך שכששמתי לב אליה - הייתי בשוק, אחת הבחורות המושלמות מבחינת מראה שיצא לי לראות המון שנים. נפלט לי כזה "וואו" עם תווי פנים וחברה שלי הסתכלה עלי קצת עקום :-o

קיצר מי יודע מה השם שלה בפייסבוק?

עריכה אחרונה על ידי ProMeR

עומר :-)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרך אגב, אני רק שאלה: מה הסיבה שכל רכב שני בתערוכה היה עם איירואד קוואטרו בפנים? פשוט "במקרה"?

עומר :-)

פורסם
צריך לגנוז את התערוכה הזו. אני זוכר שהפעם האחרונה שהייתי הייתה ב 2008/9 . השנה האחרונה בערך שבה היו היבואנים. אז לפחות היה קצת תוכן.

גם אני הייתי ב-2008 ובאמת הצלחתי לשרוף שם כמה שעות טובות, הייתי שוב ב-2015 והיה זוועה. תוך שעתיים בערך הייתי בחוץ.

חיפשתי קצת אטרקציות מוטוריות לחוה"מ, הייתי היום ביד לשיריון, שם התקיימה תערוכה של מועדון החמש ולאחר מכן קפצתי ללובינסקי וראיתי כמה דברים נחמדים. אבל היי, לא שילמתי שקל - לא ביד לשיריון ולא בלובינסקי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
הייתי היום, אכזבה, הלכתי שעה אחרי שחרשתי את הכל פעמיים.

עם השנים הכל הולך ונובל, התערוכה הזאת לא שווה כלום.

זה בסדר, כל עוד ישנם וועדי עובדים ושות' התערוכה הזו תמשיך להתקיים. פלא שטרם דווח בתשקורת על קטטה שם בכניסה לאיזה אאוטלנדר phev בתצוגה (או שגם את זה אפילו לא היה).

אוף, איפה הימים של הסוואנה עם הסטרוקרים של סרווין ומגברי שמוקפורד באוטומוטור 98' ; לא רציתי לחזור הביתה.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
פלא שטרם דווח בתשקורת על קטטה שם בכניסה לאיזה אאוטלנדר phev בתצוגה

זה כמו לראות ספוילר וניקלים על פריוס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה כמו לראות ספוילר וניקלים על פריוס

צחוק צחוק אבל הייתה שם טוסון "מאובזרת" בכל טוב באולם הראשון.

גם אני הייתי מופתע מדוכן שמוכר ניקלים ומדרגות צד לטוסון במקום בולט.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...