Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל ב PAF PSA בין התוכנה שמורידים מאמזון (חינם או בתשלום) והגירסא החינמית מהplay store?

הגירסא מplay שהיא ממש חדשה מלפני חודש ואפילו תומכת בתיבת שמןנה הילוכים, לא מצאה ECU... התקנתי torque lite והוא עובד.

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הקפצה:

מה משמעות החיווי INJ באפליקציה?

בהסבר מופיע: injector corrections in progress.

מה זה אומר?

עריכה אחרונה על ידי TDI
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, TDI כתב:

הקפצה:

מה זה אומר?

כנראה אחרי קידוד.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 21 שעות, TDI כתב:

הקפצה:

מה זה אומר?

מישהו? 🙂

לפני 20 שעות, ד ו ד כתב:

כנראה אחרי קידוד.

לא הבנתי.

פורסם

להבנתי זה ערך תיקון ריגעי לכל מזרק.

אצלי המחשב מבצע את התיקון בעיקר בסרק, כאשר כמות הדלק המוזרקת ממש קטנה. בשאר המצבים זה על 0

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השירשור עם עדכון חשוב. 

אני משתמש קבוע באפליקציית FAP, למרות שלא התעדכנה כבר מספר שנים היא עדיין אפליקציה מעולה. 

החלפתי טלפון. נסיתי להתקין את האפליקציה בטלפון החדש וגיליתי שהחל מאוגוסט 2025 Amazon appstore לא עובד יותר במכשירי אנדרואיד. האפליקציה בזמנו נרכשה מאמאזון והיא חייבת Amazon appstore מותקן בשביל לרוץ.

Screenshot_2025-10-13-21-41-09-02_7352322957d4404136654ef4adb64504.thumb.jpg.a7f509ed121ced6a5c34cf82a9edebcb.jpg

באסה. 

נסיתי לחפש קובץ התקנה apk ממקור חיצוני ואכן יש את זה להורדה אבל רק גרסת lite מוגבלת ועם פרסומות, לי הייתה את הגרסה המלאה. 

מצאתי בפורום רוסי Drive2 קובץ apk פרוץ שניתקו בו את הקשר עם אמאזון וגם תרגמו לרוסית, פחות אהבתי את זה. 

השקעתי הרבה זמן בניסיונות לפתור את הבעיה, נעזרתי ב chat GPT שבאת עזר אבל לא הביא אותי לפתרון מלא. 

רושם את הפתרון פה. זה מיועד למי שרכש בזמני גרסה חוקית מלאה ב 11 דולר ולא מעניין להתקין משהו פרוץ. 

בטלפון הישן מורדי מ Play store אפליקציה APK extractor. יש כמה כאלה, השתמשתי בראשונה כאן. 

Screenshot_2025-10-13-21-40-17-22_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.thumb.jpg.23f23992b8c60607dc38259c13860588.jpg

נכנס לאפליקציה הזו, בוחר FAP והיא מייצרת קובץ apk. 

מעביר את הקובץ לטלפון החדש, מאפשר התקנה ממקורות חיצוניים ומתקין. ה FAP מותקן, אני מבסוט אבל לא...

נכנס ל FAP, הוא כותב שלא יכול לרוץ ללא Amazon appstore מותקן. 

IMG_20251013_220358.thumb.jpg.cb3abda6c70552c47ca0f1fffc1e20a4.jpg

אז שוב אני מתבאס ואז חשבתי לנסות לייצר באותה דרך קובץ apk של Amazon appstore עצמו למרות שהוא כותב שלא עובד יותר באנדרואיד. 

נסיתי. העברתי את ה apk הזה לטלפון החדש, התקנתי. מיד בכניסה נותן את אותה ההודעה No longer available on android devices. 

אבל כשהוא מותן, ה FAP עובד!!!

Screenshot_2025-10-13-13-54-45-16_0535284c2f578ae8f21c469eaaa3c7ee.thumb.jpg.7b17139cc30870a2bb4b55ac246328df.jpg

כל ההתעסקות לקחה לי די הרבה זמן, וזה פתרון של 5 דקות. 

מקווה שיעזור למישהו. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

למיטב הבנתי זו יכולה להיות רק גרסה פרוצה שמישהו ניתק בה את הקשר עם  אמאזון. כמו שכתבתי מצאתי גרסה כזאת שגם תרגמו לרוסית וכנראה אם הייתי מתאמץ עוד הייתי מוצא גם באנגלית.

בדרך שתיארתי העתקתי לטלפון החדש את הגרסה החוקית שבזמנו קניתי מאמזון. והאמת מעדיף את הדרך הזו. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

מתעלק על השרשור.

אשמח להמלצה על סורק סביר

משהו שיודע לעבוד עם פיאט וגם עם מיצובישי.

הסורק של השקל תשעים מאלי אקספרס אומנם מתחבר אבל כמעט ולא יודע לעשות כלום

תקציב עד 75 דולר להימנע ממס וצרות של הדואר 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפיאט יש את זה:

https2://www.multiecuscan.net/

יש גרסה חינמית מוגבלת וגרסאות בתשלום 50 או 342 יורו. 

מצריך מתאם OBD איכותי כמו אלו שמוזכרים פה בשירשור. 

בדקתי את הגרסה החינמית, עובדת יופי. לא ראיתי  צורך עדיין לקנות את הגרסה בתשלום. 

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...