Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פולו שנת 2002 ידנית.

הרכב עבר את כל הטיפולים במוסכים המורשים של צ'מפיון מוטרוס.

כרגע הק"מ עומד על 77 אלף, ונדרש לבצע טיפול.

לצערי, אין באפשרותי מבחינה כספית לטפל בזמן הקרוב ברכב במוסך מורשה בגלל המחירים הגבוהים מאוד. לכן רציתי לשאול אותכם, האם אתם הייתם קונים רכב שטופל ברוב הטיפולים במוסך המורשה של היבואן ורק טיפול בודד במוסך לא מורשה של היבואן? (כמובן שלצורך הוכחת הטיפול אדרוש קבלה מהמוסך). האם עדיף לחכות עם הטיפול עוד חודש (שעד אז הרכב יעבור עוד 1500-2000 ק"מ) או לבצע את הטיפול עכשיו במוסך לא מורשה של היבואן?

בתודה, איתמר.

פורסם

אני לא יודע מה לגבי אחרים, אבל אם הרכב שמור, והכל נראה בסדר בבדיקה, עבורי, הטיפול היחידי שעבר הרכב במוסך הלא מורשה לא היה גורם גדול ל"האם לא לקנות את הרכב"...

!AWDSOME

פורסם

טיפול רגיל בלבד? (שמן, פילטרים, פלאגים, ואולי רפידות בלם)

אם כן - לא נראה לי שחייבים לעבור הסמכה של 7 שנים בקונצרן פלוצגגן כדי לבצע טיפול כזה. במיוחד ברכב די סטנדרטי ופופולרי.

אם מדובר על אוברול מלא - אולי זה סיפור אחר :-)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני מדבר עלך טיפול קטן- שמן, פילטר שמן, פילטר דלק, ופילטר אויר. זהו.

בטיפול הקודם של 60 אלף החלפתי רצועת טיימינג ו- 4 רפידות בלמים+ 2 צלחות קדמיות.

הקטע הוא שגם ככה איחרתי בטיפול ב- 2000 ק"מ, השאלה היא האם לסחוב את האיחור הזה עוד 2000 ק"מ ולטפל במוסך המורשה של היבואן או לטפל מייד כדי שלא ייגרם נזק. (ולטפל במוסך לא מורשה).

פורסם

לדעתי אין לך מה לסחוב את הטיפול עוד 2 ק"מ אפילו.

לך למוסך שלוקח כסף כמו שצריך לקחת ולא כאילו הוא המציא את הגלגל.

לי בקנייה זה לא היה מפריע בכלל.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אחרי תום האחריות אין הכרח לטפל במוסכי היבואן היקרים. גם אני מחזיק מכונית של פולקסווגן ושות' ועברתי לטפל במוסך שמתמחה בפולקסווגנים אך אינו מורשה, ואני מאוד מרוצה מרמת הטיפולים ומהמחירים - מוסך רון, ברחוב המסגר בתל-אביב. מומלץ בחום.

פורסם

אם אתה רוצה להשקיע (ממש לא הרבה...) - שים שמן קצת יותר איכותי מהמינימלי המומלץ ע"י היצרן

(לדוגמא: אם מומלץ שמן מינרלי, שים שמן חצי-סינטטי) ושמור את הקבלה.

אין טעם לשלם מחיר מופקע לצ'מפיון בשביל שיחליפו שמן ופילטרים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...