Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעילה מגנטית- כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי מאנשים שיש עם המנגנון הזה בעיות, אבל לא הצלחתי למצוא על זה משהו מיוחד באינטרנט.

מבחינת מחיר יוצא לי אותו דבר, ומכאן בעצם ההתלבטות.

They are trying to ban me...

פורסם

יש לי נעילה מגנטית בדלתות הפנימיות של הדירה מזה כ-5 שנים. אין בעיה, חוץ מדלת אחת שננעלת בכל פעם שהיא נסגרת (הכפתור מסתובב בקלות ועצם הסגירה מסובבת אותו). אצלי מדובר בדלתוחת זולות ואני מניח שגם המנגנונים לא מהאיכותיים שיש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא.

אני בעד נעילה מכאנית, זה מה שגם התקנתי בדירה שלי. לפני כמה חודשים עזרתי לשכנים שלי להזמין פורץ אחרי שהם נתקעו בחדר עם נעילה מגנטית, והפורץ אמר שהנעילה המגנטית יוצרת להפ פרנסה טובה - לא יודע אם מדובר במנעולים זולים או כל סיבה אחרת, אבל במקרה הזה האינטואיציה שלי כששיפצתי את הדירה התאימה למה שאמר הפורץ.

פורסם

קראתי על זה והבנתי שהמנגנונים הזולים עושים הרבה בעיות והאיכותיים פחות.

אבל אין לי דרך אמיתית לדעת מה אני מקבל.

אני קונה דרך חמדיה אם זה משנה.

פורסם

כמעט 6 שנים עם דלתות יקרות של פנדור בלי שום בעיה והם עדיפים על לשוניות קפיציות בכל מצב חוץ מטריקה שקטה. אם יש ילדים קטנים בבית ורוצים לסגור את הדלת שלהם בצורה שקטה זה בלתי אפשרי עם מגנטי.

פורסם
השאלה היא "למה": אין בעיני שום יתרון בנעילה מגנטית, אז למה להתעקש על משהו עם פוטנציאל לצרות רק כי הוא אופנתי?

אני גם לא, בגלל זה אני שואל פה.

פורסם

אצלי הטריקה שקטה לגמרי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אף אחד עוד לא הצליח להסביר לי **למה** זה עדיף לדעתכם על מכאני. יש לי מנעול מכאני עם לשונית אחת בכל הדלתות בבית, לאמא שלי יש מנעולים מגנטיים, ואני לא רואה שום יתרון של אחד על השני. לדעתי האישית? פשוט אופנה שכולם הולכים עליה כברירת מחדל, כיון שזה מה שכולם מציעים.

• אחראי פורום
פורסם

אין ממש סיבה "למה". ספציפית אצלנו, זה מה שסיפקו, לא ביקשנו במיוחד.

5 דלתות פנדור, 5.5 שנים, אפס תקלות וגם בלי שום רעש בסגירה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
נראה שכל הבעיות שיש במכני שהלשונית נתקע במשקוף וצריכים פורץ אין במגנטי.

בהחלט יש במגנטי - שכנים שלי נתקעו כך לא מזמן - כיון שכברירת מחדל הלשונית המגנטית במצב "נעול".

פורסם
נראה שכל הבעיות שיש במכני שהלשונית נתקע במשקוף וצריכים פורץ אין במגנטי.

מה?

כל החיים גרתי בבתים עם נעילה מכאנית, אף פעם לא נתקענו.

• תוכן חדש...