Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo 2018 -השקה (עריכה 11.6: הושקה בישראל)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הם כבר הספיקו להסיר את העמוד מהאתר. אגב עמודי נחיתה היה עמוד באתר שלהם עד לא מזמן לגולף R החדשה וגם הוא הוסר.

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם

לאחר בדיקה עם הסוכנות בבני ברק היום בצהריים, נאמר לי כי ההשקה של הפולו החדשה תתקיים אחרי פסח

נחיה ונראה :wink:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לאחר בדיקה עם הסוכנות בבני ברק היום בצהריים, נאמר לי כי ההשקה של הפולו החדשה תתקיים אחרי פסח

נחיה ונראה :wink:

לי אמרו באחת הסוכניות השבוע, הייתי בטוח שזה יהיה היום או מחר אבל אחרי פסח נשמע הגיוני...

פורסם (נערך)

ידוע אם הרכב יגיע עם הגיר הבעייתי (DSG7 dq200)?

כי אם כן אז אני לא חושב שיש סיבה להעדיף אותו על פני האיביזה החדשה (ויש כאלה שיאמרו להתרחק גם ממנה).

עריכה אחרונה על ידי Aviv Ben Haim
פורסם

כל המנועים יגיעו עם dg200. רק ה 2 ליטר יגיע עם dg250.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
ידוע אם הרכב יגיע עם הגיר הבעייתי (DSG7 dq200)?

כי אם כן אז אני לא חושב שיש סיבה להעדיף אותו על פני האיביזה החדשה (ויש כאלה שיאמרו להתרחק גם ממנה).

בוא ניראה מה יהיה המחיר, בתכלס הרכב דומה אם כי איכות החומרים אמורה להיות טובה יותר ואולי שינוי בכיול המתלים, בנוסף יש 3 שנות אחריות מלאות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו כל הדורות הקודמית אני בטוח שכך יהיה גם בחדש , תמיד הייתה הרגשה יותר איכותי בתוך תא נוסעים של פולו לעומת איביזה. למרות כל מה שרשום על הנייר עדיין היה הבדל מורגש מאד גם אם זה באיכות הבניה וגם באיכות החומרים. פולו הקודמת גם אחרי 4 שנים לא הייתה מקרקשת לעומת איביזה שהחזיקה בקושי חצי שנה לפני קרקוש ראשון

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לפחות מהפולו שאני נהגתי בה, איכות החומרים מאוד בינונית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לא יודע מה נהגת אבל לפחות ב gti החדשה הדש והחלק האמצעי פלסיק רך. לעומת איביזה.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא הצלחתי למצוא שום אזכור ברשת למבחן דרכים של הפולו בגרסאת ה-1.5 טורבו, מה גם שבדקתי באתר הגרמני והבריטי וגם שם לא ראיתי שניתן להזמין את האוטו עם המנוע הזה, האם יש מצב שהגרסא הזאת בוטלה?

פורסם

הגרסה לא בוטלה, נראה שהוא טרם זמין לסיקורים..

צפיתי במספר רב של סיקורים, הגרסה הרלוונטית לשוק באירופה היא בעיקר 1.0 TSI ולמי שמעוניין ביותר כוח אז הפולו GTI.

ולכן הסיקורים ברשת הם של שתי גרסאות אלה.

פורסם

באתר פולקסווגן, אם מסתכלים על אופציות המימון של הרכבים, ניתן לבצע בחירה על הפולו החדשה.

אמנם המחיר כרגע הוא 0 לכל הגרסאות, אבל אלה הגרסאות שיוצעו:

1. גרסה ידנית עם מנוע 1000, 95 כ״ס, רמת גימור CL, (אולי הכוונה לקומפורטליין?).

2. גרסה אוטומטית עם מנוע 1000, 95 כ״ס, רמת גימור CL.

3. גרסה אוטומטית עם מנוע 1000, 116 כ״ס, רמת גימור CL. (אני מניח שבגרסה הזאת האיבזור יהיה נדיב יותר).

4. גרסת GTI אוטומטית עם מנוע 2000, 200 כ״ס.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, לא כ״כ מפתיע לנוכח העבר ב(חוסר) אמינות של היבואן, אבל הנה אנחנו סוגרים שבוע אחרי פסח ואין לא פולו ולא כלום.

אפילו הורידו את ה-POLO מרשימת הרכבים באופציית המימון שהזכיר roeyd102

• תוכן חדש...