Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

2 שאלות ברשותכם, בהמשך לשרשור שפתחתי בנושא אתרי נעליים.

ראשית, ברשותי 2 כתובות של Shipito, האחת בנבאדה והשניה בקליפורניה. אני מעונין לשלוח נעליים מהאתר shoes.com ומבקש לדעת לאיזו כתובת לשלוח, אם זה בכלל משנה?

שנית, כאשר אני ניגש לשנות את כתובת המשלוח באתר shoes.com, אני מקבל את זה:

[*=left]
    [*=left]If either address is a P.O. Box, APO, DPO, or FPO address, please check the corresponding P.O. Box, APO, DPO, or FPO box (requires U.S. shipping address). For APO, DPO, or FPO, please enter "APO", DPO, or "FPO" in the City field and select the region from the State drop-down. Please note that we do not currently ship to non-U.S. post office boxes.

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה עלי לסמן כאן?

תודה מראש ושבוע טוב.

פורסם

אם אתה חושב שהשירות שלהם יותר טוב מUSHOPS אתה טועה, השירות יהיה איטי ויקר יותר.

גם עם הביטוח שלהם יעבור הרבה זמן עד שתראה את הכסף.

פורסם (נערך)

אני לקוח של שניהם ואין לי מניות של אף אחד. השירות של שיפיטו מצויין. גם השירות של USHOPS סבבה, מלבד העובדה הפעוטה שהם מתעקשים להשתמש בדואר שליחים של דואר ישראל להפצה בארץ, ואני מקלל כמעט בכל פעם את השירות המזעזע.

ל USHOPS יש לפעמים מבצעים על משלוח נעליים. SHIPITO מחייבים משלוח לפי מימדים, נעליים או לא. במחירי המבצע, USHOPS עדיפים.

מעולם לא שילמתי על ביטוח. במקרה היחיד שבו שיפיטו פישלו, והחליפו בין חבילה שלי לשל אחר, וקיבלתי את החבילה של האחר, השירות שלהם היה לא פחות ממדהים. בתוך שעות מהפנייה שלי זוכיתי בשווי החבילה שלי ודמי המשלוח, וכמו כן, אמרו לי לשמור על החבילה שקיבלתי בטעות ולא להחזיר אותה (שוויה היה גבוה מהחבילה האבודה, הזמנה של כמה פריטים מ "ויקטוריה סיקרט"), וגם את הלקוח השני פיצו כספית מייד.

עוד לא קרה לי ש SHIPITO לא שלחו משהו למחרת הפקודה שלי. קשה לי לקרוא להם איטיים.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

חברים, אני מאד מעריך את הזמן שלכם והרצון לעזרה, אבל לצערי אני גם לא מומחה גדול בהתבטאות.

אנסה להסביר יותר מפורשות: אני כניראה "אלך" עם

USHOPS אבל כאשר אני נידרש לשנות את הכתובת האישית שלי כאן בישראל (באתר של shoes, כן?) לזו של USHOPS - אני ניתקל במלל שהעליתי לעיל.

אשמח אם תוכלו להנחות אותי מה לסמן שם.

תודה ואחלה שבוע.

פורסם

תלוי מה הכתובת שלך ב-ushops, בעיקרון אל תסמן כלום כי זאת לא תיבת דואר.

עבור שוב על ההוראות להזנת כתובת אצלם באתר, בטח סתם יש איזו טעות כתיב או פספוס שדה או שורה איפה שהוא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...