Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

מחפש המלצות לרכב לזוג שבעתיד הקרוב יתווסף ילד.

אני מחפש רכב אמין שיוכל להשאר איתי לתקופה ארוכה.

הביטחות חשובה לי בנוסף נוחות הישיבה והנסיעה (בידוד ומתלים).

צריכת דלק ברמה ממוצעת לא מחפש טנק שיבלה בתחנות דלק.

לא מחפש ביצועים בשמיים סה"כ נוסע רגוע לא יוצא לעקיפות משוגעות ולא ממהר לשום מקום

נוסע כ-26K בשנה.

אשמח לקבל כמה אופציות רלוונטיות.

תודה רבה!

פורסם

מגאן דיזל יכולה להתאים לכם, אם יש ילד באופק אז אולי גרסת הסטיישן עדיפה.

מנוע טורבו דיזל חזק, אמין, חסכוני מאוד, סחיבה מעולה, רכב נוח, בטיחותי לזמנו, אצלנו הציגה אמינות טובה מאוד.

לנוכח הק"מ שלך אני חושב שדיזל בהחלט הוא הכיוון הנכון, עם נהיגה רגועה תוכל לקבל צריכת דלק טובה מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובות חברים, לאחר התייעצות עם אבא שלי

החלטתי לרכוש רכב 0 ק"מ, התקציב עלה ל-120.

מעדיף להמנע מהיברידים בנוסף שחכתי לציין שרק אוטומטי בא בחשבון.

פורסם

אתה מתעתד לשבת ברכב הרבה שעות.

תתחיל בסיבוב בסוכנויות הרכב - סרוב הערים הן מרוכזות באיזור אחד או שניים (ואז מדובר ביותר מסוכנות אחד ליבואן) ובדוק את התאמת המכוניות לישבן שלך. ולתקציב שלך. ואת ההתאמה להובלת משפחה - כיון שאתה מתכנן ילד ולך תדע אם הבא לא יגיע בעוד שנתיים.

בכוונה איני מזכיר דגמים כיון שנושא הנוחות אינדיבידואלי מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...