Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש רכבים חדשים שאפשר לפתוח את התא מטען חשמלית מתוך הרכב[ קודיאק למשל] , אבל בכדי לסגור אותו צריך לרדת מהרכב וללחוץ על כפתור חשמלי לסגירה .

האם אפשר לעשות כך שגם לסגור מבפנים ?

פורסם

אין לי קודיאק, אבל השאלה שלך סיקרנה אותי לכן חיפשתי בספר הרכב.

לפי מה שכתוב שם, משיכה של כפתור C שנמצא על דלת הנהג והחזקה שלו משוך במשך כמה שניות - יגרמו לדלת האחורית להיסגר.

סימנתי לך את זה במלבן כתום:

skoda.jpg

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אין לי קודיאק, אבל השאלה שלך סיקרנה אותי לכן חיפשתי בספר הרכב.

לפי מה שכתוב שם, משיכה של כפתור C שנמצא על דלת הנהג והחזקה שלו משוך במשך כמה שניות - יגרמו לדלת האחורית להיסגר.

סימנתי לך את זה במלבן כתום:

[ATTACH=CONFIG]498693[/ATTACH]

"תהליך הפתיחה ייעצר" אין לי ניסיון עם הרכב אבל אני מבין מהמשפט שסימנת שתהליך הפתיחה לוקח קצת זמן והוא חשמלי לכל האורך והחזקה של הכפתור תעצור את התהליך ולא תסגור את הדלת

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בפורד אדג' 2011 יש את זה. לא משהו מיוחד...

אם הפתיחה היא חשמלית (ולא רק שמשחררים את הדלת, אבל שהיא ממש עולה עם בוכנה) אין שום סיבה שהסגירה לא תהיה

A3

A4

פורסם
"תהליך הפתיחה ייעצר" אין לי ניסיון עם הרכב אבל אני מבין מהמשפט שסימנת שתהליך הפתיחה לוקח קצת זמן והוא חשמלי לכל האורך והחזקה של הכפתור תעצור את התהליך ולא תסגור את הדלת

תודה

גם הבנתי שלחיצה ממושך בשלט תסגור את הדלת וזה מספיק לי .

תודה על ההשקעה :shock::shock::shock:

אך מצד שני, זה מופיע תחת "WAYS TO CLOSE THE LID" כך שאולי זה בעצם אמור לעצור את תהליך הפתיחה בכל שלב ואם זה נמצא תחת הקטגוריה הזו, ייתכן וזה סוגר.

רק הבן אדם שניסה את זה יוכל לאמת את זה.

לדעתי, לא היו כותבים את זה תחת הכותרת "דרכים לסגירה".

• תוכן חדש...