Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אמנות וינה.

הדבר הזה אינו רשיון ולא שווה כלום בלי רשיון הפלסטיק.

מדובר בתרגום של הרשיון ל-10 (או מספר דומה) של שפות. נראה אותך מדפיס מקור ו-10 תרגומים של הרשיון על כרטיס בגודל כרטיס אשראי בצורה קריאה. בהצלחה.

מכל מקום, הנתונים, כולל התמונה, לקוחים ממאגרי משרד הרישוי, ולא באמת משנה מי מנפיק אותו כיוון שבכל מקרה תשלם תמורתו. לפחות משרדי ממסי יושבים במקום נוח, בניגוד למשרד הרישוי. ושעות העבודה שלהם יותר ארוכות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני כמה שנים היא אפשר להזמין גם בדואר אבל הם הפסיקו עם זה.

בפעם הראשונה שהוצאתי רישיון נהיגה בינלאומי לפני הרבה שנים הייתי צריך לנסוע במיוחד לדרום תל אביב בשביל זה. ככל הזכור לי אז היה אפשר להוציא אותו רק במקום אחד בתל אביב, אחד בחיפה ואחד בבאר שבע... היום המצב טוב בהרבה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

באנגליה בחברת ההשכרה Enterprise לא הסכימו למסור רכב בלי רישיון בינלאומי, שלא היה ברשותנו.

נאלצתנו לאלתר מול חברה אחרת, במחיר הרבה יותר יקר.

מאוד לא נעים.

לטענתם הבעיה שיש כיתוב בעברית (הכתובת) בלי תרגום לאנגלית ומכיוון שהם לא יודעים מה כתוב, הם לא יכולים לקבל את הרישיון.

חבל שמשרד התחבורה לא מעדכן את הרישיון הרגיל שיהיה בסטנדרט בינלאומי.

פורסם (נערך)

זו יוזמה מקומית של החברה - כיון שהכתובת אינה חלק מרשיון הנהיגה הסטדנרטי באירופה. ונדמה לי שגם אינה מופיעה ברשיון הבין לאומי או בדרכון. גם לא רשומה ברשיון הבין לאומי.

חייב לומר שיש לי בטן מלאה על אנטרפרייז - אבל הסניף הבלגי שלה (ב-BRU), אבל נושא ההכרה ברשיון הישראלי לא בין התלונות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אמנות וינה.

מדובר בתרגום של הרשיון ל-10 (או מספר דומה) של שפות. נראה אותך מדפיס מקור ו-10 תרגומים של הרשיון על כרטיס בגודל כרטיס אשראי בצורה קריאה. בהצלחה.

חשבתי שהשפה הבינלאומית היא אנגלית והיא מספיק טובה לכל מקום בעולם. כנראה שלא.

פורסם

^^^^ - לפי מה שרשם פה הבחור אנגלית זה אפילו לא מספיק טוב בבריטניה.

בכל מקרה, הוצאתי השנה אחד ומאז טסתי לאיטליה,נורווגיה,טנריף ואוסטריה ובכולן שכרתי רכב בלעדיו.

באנגליה בחברת ההשכרה Enterprise לא הסכימו למסור רכב בלי רישיון בינלאומי, שלא היה ברשותנו.

נאלצתנו לאלתר מול חברה אחרת, במחיר הרבה יותר יקר.

מאוד לא נעים.

לטענתם הבעיה שיש כיתוב בעברית (הכתובת) בלי תרגום לאנגלית ומכיוון שהם לא יודעים מה כתוב, הם לא יכולים לקבל את הרישיון.

חבל שמשרד התחבורה לא מעדכן את הרישיון הרגיל שיהיה בסטנדרט בינלאומי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הזוי. מה פרוש "חייבים להצטייד" אם מדינות העולם חיות בשקט בשלווה ובשלום עם הרישיון הישראלי המצולם?

מניסיון של שכירת רכבים ב-3 יבשות.

הרישיון הישראלי תואם אמנות בינלאומיות בדיוק לצורך זה.

לידיעת משרד התחבורה של מדינת יבחוש בן שלולית: במדינות זרות חלים חוקי אותה מדינה. משרד התחבורה וכו' לא יכול לחייב ג'ק שיט. DUH

ועכשיו ברצינות: "השירות" הזה כמובן "כרוך בתשלום". הוא לא ניתן על ידי משרד התחבורה אלא על ידי זכיינים כפני פרמיום (חברה נצלנית שיש לי הרבה מה לומר עליה) וממסי. בקיצור, מישהו בחברות הללו התעורר שהן לא מרוויחות מספיק מה"שרות" המיותר הזה וראה זה פלא, איזה פקיד במשרד התחבורה אדיב דיו, לרווחת אזרחי ישראל כמובן, כדי לפרסם את ההודעה BOGUS.

אם הייתה לך מדפסת מספיק 'fancy' בשביל להדפיס מסמך שכזה , בוודאות היה עולה לך יותר מכמה שאתה משלם במ.מ.ס.י

בכל אופן זה לא שמדובר פה באיזה הון שלטון, יש הפרטונת שבסך הכל משחקת לטובת הצרכן (בטוח שהיינו מחכים משמעותית יותר זמן אם השירות היה ניתן במשרד הרישוי / משרד ממשלתי כלשהו..).

מילא היה מדובר על 50+ שקלים , הרווח הוא די אפסי וזה לא איזה מוצר צריכה בסיסי. לא כל כך מבין את את הטענה שלך..

פורסם

אני טס די הרבה לצורכי עבודה.

ורק במהלך השנה הנוחכית ביקשרתי בגרמניה,בלגיה,הולנד,צרפת,טאיוון,ארה"ב ובאף אחד מהמקומות האלה לא ביקשו ממני את השטות הזאת (וגם אין לי אחת כזת למען הסר ספק).

מה שכן בבלגיה למשל בחברת ההשכרה ביקשו שאכתוב להם את הכתובת באנגלית כי הם לא מבינים מה כתוב על הרשיון.

2017 Type R

פורסם

בכל מקום מבקשים ממני לרשום את הכתובת ומספר הטלפון, אם כי, קרוב לודאי, שיש להם הנתונים מטופס ההזמנה באינטרנט.

לא זכור לי שבאיזה שהוא מקום ביקשו ממני את הבין לאומי. אבל אני משקיע את 20 השקלים האלה (יש משרד של ממסי במרחק 5 דקות נסיעה ממקום מגורי) על כל צרה שלא תבוא.

פורסם

נראה כהחלטה שרירותית.

לפי האמנות התוקף מוגבל ללא יותר מ-3 שנים, כך שבכל מקרה זה לא חופף לרשיון הפלסטיק.

פורסם

לפני מספר חודשים, ביקרתי ברוסיה, שכרתי רכב עם הרשיון הישראלי. עצר אותי שוטר בכניסה לעיר (הייתי בלי אורות , על אף שברוסיה חייבים להדליק אורות 24/7 כל השנה).הצגתי לו את הרשיון, הוא אמר שהוא לא מבין אנגלית. אמרתי לו שזה רשיון בינלאומי, הצגתי לו את הקטגוריות מצידו האחורי ושוחררתי לדרכי. יחד עם זאת אני דובר רוסית כשפת אם, לא בטוח שזה עובר בשלום עם אדם שאינו דובר רוסית

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

עכשיו יש הסבר לפורמט: הפנקס הזה טוב כדי להחביא כמה רובלים :evil: (או ניירות מתאימים אחרים).

• תוכן חדש...