Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי לפני שבוע פיג'ו 3008 טורבו דיזל פרמיום.

ברצוני לדעת איזה שמן מקורי של היצרן אני צריך בבקשה?

תודה ...

פורסם

שמן 0W30 בתקן פיז'ו B71 2312. זה הסוג היחיד שמותר לשימוש במנועים עם מערכת אוריאה.

יצרן לא משנה, כל יצרן מוכר שיש לו את התקן הזה.

"מקורי" זה Total.

פורסם
לדעתי יש עדיין מחיר טוב אצל אבי חלקי חילוף ליורולultrance psa 5 חמישה ליטרים ב ₪165

ובאותו מקום, תוכל למצוא גם את :

http://www.justmotor.co.il/product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-shell-helix-ultra-0w30-ect-c2c3-0

לא הייתי מתפשר על פחות,זה השמן שאני משתמש בו בקקטוס שלנו.

:onfire:
פורסם

אם זה רק להשלמת מפלס בין הטיפולים, מיותר לקנות 5 ליטר. המנועים האלו לא צורכים שמן כמעט, יקח הרבה שנים לסיים 5 ליטר רק על השלמות.

להשלמות ממליץ לקנות אריזה של 2 ליטר של טוטאל בכ 100 ש"ח, זה מה ששמים המוסכים מורשים ואז משלימים עם שמן מאותו סוג בדיוק.

פורסם (נערך)

טוב , כל אחד רוכש שמן למטרותיו. אני רוכש 6 ליטר לטיפול השנתי. לפעמים מגוון ב castrol gtx .לא מרגיש הבדל.

תחפש גם מוטול specific שלפעמים צץ במבצעים טובים .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אם זה רק להשלמת מפלס בין הטיפולים, מיותר לקנות 5 ליטר. המנועים האלו לא צורכים שמן כמעט, יקח הרבה שנים לסיים 5 ליטר רק על השלמות.

להשלמות ממליץ לקנות אריזה של 2 ליטר של טוטאל בכ 100 ש"ח, זה מה ששמים המוסכים מורשים ואז משלימים עם שמן מאותו סוג בדיוק.

גם על המורשים לא הייתי סומך בעניין הזה,

תפסתי אותם שמים "בטעות" בטיפול הראשון של הקקטוס שמן של ZIC או דראעק אחר בסגנון,

מייד החזירו את הרכב פנימה,רוקנו ושמו את מה שצריך, טוענים שהמחסנאי התבלבל... כן בטח.

מאז, לא סומך על אף אחד, גם לא בכל המוסכים של PSA שמים TOTAL. מביא שמן בעצמי ולטיפול שעושים פעם בשנה, ההוצאה על שמן מעולה היא זניחה.

:onfire:
פורסם

זה אחרי 250.000 ק"מ עם שמן של טוטאל, מבחינתי זה מספיק טוב ולכן לא מחפש משהו אחר. 1.6Hdi, החלפות שמן כל 20.000 ק"מ שזה יוצא כל 4-5 חודשים.

rps20171222_214925.jpg

פורסם
גם על המורשים לא הייתי סומך בעניין הזה,

תפסתי אותם שמים "בטעות" בטיפול הראשון של הקקטוס שמן של ZIC או דראעק אחר בסגנון,

מייד החזירו את הרכב פנימה,רוקנו ושמו את מה שצריך, טוענים שהמחסנאי התבלבל... כן בטח.

מאז, לא סומך על אף אחד, גם לא בכל המוסכים של PSA שמים TOTAL. מביא שמן בעצמי ולטיפול שעושים פעם בשנה, ההוצאה על שמן מעולה היא זניחה.

זיק שמן מצוין, אך הוא לא מתאים לרכבים אירופאים.
פורסם

*קרדיט לRAN מפורום PSI*

דירוג: 0W30

תקן פז'ו-סיטרואן: B71 2312

סוג: Synthetic anti-pollution

שמני טוטל: TOTAL QUARTZ INEO FIRST

שמנים אחרים: BUCHER MOTOREX CONCEPT X-C2 0W30 / MINERVA TSP 0W30 / SYNPOWER XTREME ENV C2 SAE 0W30 VALVOLINE / SHELL HELIX ULTRA PROFESIONNAL AP-L 0W30 / MOBIL SUPER 3000 Formula P 0W30 / Q8 FORMULA ELITE C2 0W30 / CASTROL GTX 0W30 C2 / CASTROL GTX PROFESSIONAL C2 0W30 / IGOL ISOTECH SPECIFIC 0W30 C2 / IGOL PROFIVE CRYSTAL 0W30 / TOR SPECIALSYNTH P 0W30 / UNIL OPALJET DREAM 2 0W30 / YACCO LUBE P 0W30 / MOTUL SPECIFIC 2312 0W30

http://www.psi.co.il/Forum/viewtopic.php?f=7&t=13355

• תוכן חדש...