Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי-

הדגמים בשנים האחרונות מציעים בחלקם מערכות כמו בלימה אוטומטית, ססטייה מנתיב ועוד כל מיני תוספות. האם יש לכך השפעה על תדירות הביקורים במוסך? אני מדברת גם על המערכות מדיה. אולי עדיף ךהתקים מערכת אודיו עצמאית? אז לא תהיה טלויזית רברס.. מסובבים את הראש. יותר בטוח וודאי בכל מקרה.

פורסם

המבחן הטוב ביותר לכל המערכות האלה זה מבחן הזמן.

מצלמות רוורס קיימות כבר הרבה שנים, וניתן להבין שאין בעיות גדולות עם אמינותם. היא משתנה כי יש מצלמות מקוריות או בהתקנה מקומית ( תוצרת סין, כמובן ).

אבל בגדול מצלמות עושות את העבודה לאורך הזמן.

מערכות בטיחות אקטיביות נכנסו רק לאחרונה בדגמים עממיים. עדיין מוקדם להסיק מסקנות, כנראה שהאמינות לא תהיה אחידה בין היצרנים ומחלות ילדות יתגלו פה ושם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...