Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה ללא גלגל רזרבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם נסיעה ללא גלגל רזרבי בתא המטען מקלה על הסחיבה של האוטו ? י

צריכת הדלק פחות מעניינת אותי וכמובן שאני מודע לחיסרון של נסיעה ללא גלגל רזרבה במידה ויש פנצ'ר.

פורסם

בגדול כן, הוצאת הגלגל הרזרבי מורידה משקל, ולמנוע יותר קל למשוך את הרכב..

(אם תרשום את דגם הרכב - סביר :wink: כי חן יחשב אם יש ירידה באחיזה של המתלה)

כפשרה - אפשר להשאיר את הגלגל הרזרבי, ולהוציא את האוויר (האוויר שוקל כ 189 גרם)

כך יהיה ברכב גלגל רזרבי, אבל למנוע יהיה יותר קל.

ויש כאלה אשר הורידו את האוויר מהגלגל שיהיה יותר קל למנוע - ושמו משאבת אוויר חשמלית

בתא המטען, :grin: כך כאשר הם צריכים את הגלגל הרזרבי - הם ממלאים אוויר בחזרה.

לי קצת קשה לעשות חשבון :screwy: משקל ונפחים.. לכן נשארתי עם גלגל רזרבי מלא באוויר.

וברכב השני יש צמיגים אל-תקר , אשר בהם אפשר להמשיך לנסוע, גם כאשר האוויר יורד.

צריך לבדוק בהזדמנות נסיעה רק על שלושה גלגלים , אולי התנגדות הגלגול תרד... והמהירות תעלה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

היא מקשה על מעבר טסט (כי התחילו לבדוק גלגל ספייר ומשולש בטסט עכשיו).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...