Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BMX לילדים גדולים

אני לא ממש מתלהב מעודף הטכנולוגייה ,עודף המשקל ומהתמחור של אופני ההרים החדישות.

אני חיפשתי משהו שיזכיר לי את אופני הBMX הקטנות והקשוחות שהיו לי בילדותי (ראלי אולטרה ברנר).

חיפשתי ומצאתי. אופני BMX לכל דבר רק גדולות יותר. שילדה מרווחת וגלגלים בקוטר 24" במקום קוטר 20" הסטנדרטי בBMX. מאז אני פשוט מאושר. האופניים חזקות מאוד, פשוטות וקלות (3.5 ק"ג ),

בלי הילוכים, בלי בלמי דיסק וכדו', רק לעלות ולהתחיל להשתולל.

950 שח, תוצרת "FREE AGENT".

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה אופני בי אמ אקס גדולות יותר עם בולם זעזועים ופאגזים(הדברים מברזל שיש בצד) אז יש את הSPECIALIZED P STREET שהם עולות 6 וחצי אלף!

זה כמו בי אמ אקס רק יותר גדול! נסעתי עליהם והם אופניים מופלאות

פורסם
כן!

למה?

כי גם אני רשום שמה אני מהותיקים אבל הביאו לי באן כבר פעם שלישית אני צריך לפתוח משתמש חדש ראיתי היום שנרשמת...

דרך אגב קוראים לי שמה גל.....

פורסם
BMX לילדים גדולים

אני לא ממש מתלהב מעודף הטכנולוגייה ,עודף המשקל ומהתמחור של אופני ההרים החדישות.

אני חיפשתי משהו שיזכיר לי את אופני הBMX הקטנות והקשוחות שהיו לי בילדותי (ראלי אולטרה ברנר).

חיפשתי ומצאתי. אופני BMX לכל דבר רק גדולות יותר. שילדה מרווחת וגלגלים בקוטר 24" במקום קוטר 20" הסטנדרטי בBMX. מאז אני פשוט מאושר. האופניים חזקות מאוד, פשוטות וקלות (3.5 ק"ג ),

בלי הילוכים, בלי בלמי דיסק וכדו', רק לעלות ולהתחיל להשתולל.

950 שח, תוצרת "FREE AGENT".

שמע קודם כל אני חייב להגיד לך כל אחד וההעדפות שלו, חלק אופני BMX, חלק אופני ז"ק,ש"מ או כמוני אופניי פריי רייד.

עודף הטכנולווגיה הזה רק מוסיף לחויית הרכיבה. בעזרת הבולמים אפשר להגיע למהירוית שהגבילו אותנו קודם באופניי מדבקה או אופניים של לפני כמה שנים. דיסקים הידראולים שניתן לסמוך אליהם תמיד בכל מזג אוויר ובכל תנאי שטח.

אבל עוד פעם אני אומר כל אחד וההעדפה שלו. אני מאוד מרוצה מהקנייה ועוד יותר מרוצה לגלות את יכולת האופניים לאומת אופני שבילים רגילים.

בברכה L.A

• תוכן חדש...