Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב [שאלות לגבי התהליך]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הגיע הזמן ואני מעוניין למכור את הרכב, יש לי כמה שאלות כדי שאוכל לעבור את המכירה בשלום:

טופס זכרון דברים הוא משהו שכדאי לעשות ? במידה וכן האם הקונה יכול לדרוש העתק ?

התשלום הוא הנושא העיקרי, מהי הדרך הכי טובה לקבל את הכסף? בעבר נכוותי מצ’קים ולא רוצה להתעסק איתם, מזומן והעברה בנקאית נשארו, מה כדאי לדרוש, האם עליי לקבל כל הסכום בבת אחת?

לאחר שקיבלתי הכסף, על העברת בעלות מי משלם?

תודה רבה רבה.

פורסם

כדאי מאוד לכתוב זכרון דברים, זה מכסה אותך בכל מיני מקרים שעלולים לסבך את העיסקה - למשל אם העברת הבעלות לא התבצעה מסיבה כלשהי, ועוד. הקונה אמור לקבל העתק מזכרון הדברים.

הכי טוב לקבל את הכסף בהעברת זה"ב (כל בנק מכיר את זה) או בצ'ק בנקאי. שים לב שצ'ק בנקאי גם אפשר לזייף, המהדרין ילכו עם הקונה לסניף שלו ויראו איך הוא מקבל את הצ'ק הבנקאי במו עיניהם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אז זכרון דברים שיהיו שני מסמכים אחד לי ואחד לקונה, והעברת הכסף בבנק, רק לאחר מכן העברת בעלות בדואר, מי משלם עליה?

פורסם
אז זכרון דברים שיהיו שני מסמכים אחד לי ואחד לקונה, והעברת הכסף בבנק, רק לאחר מכן העברת בעלות בדואר, מי משלם עליה?

השבוע גם מכרתי וגם קניתי רכב. בשניהם הצד השני הציע חצי חצי והסכמתי, זה נראה לי הכי לגיטימי

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

יצא לי למכור מעל 10 רכבים ב 4 שנים האחרונות.

תמיד הסכמתי על כך שהקונה משלם העברת בעלות , כלומר שאני קניתי אני שילמתי וכשמכרתי מי שקנה שילם.

לגבי הכסף, שמע הרכב הכי יקר שמכרתי נמכר "רק" ב 55 אלף ₪.

ולכן לא הסכמתי לעולם למשהו שהוא לא מכירה במזומן.

עם המזומן לא הסתובבתי עליי דקה אחת, בסניף הדואר לפני העברת בעלות ביקשתי מהנציגה שתספור את הכסף ( לוקח לה רגע במכונה) ככה אתה גם נמנע מזיופים.

לאחר שראיתי שזה הסכום שדרשתי בוצעה העברת בעלות, ואז ישר ביקשתי מהנציגה להפקיד לי את הכסף לחשבון בנק שלי.

אז נכון עולה לי בסביבות ה 50 ₪ עמלה.

אבל ללא ספק שווה את השקט התעשייתי שמלווה את התהליך.

פורסם

עם המזומן לא הסתובבתי עליי דקה אחת, בסניף הדואר לפני העברת בעלות ביקשתי מהנציגה שתספור את הכסף ( לוקח לה רגע במכונה) ככה אתה גם נמנע מזיופים.

לאחר שראיתי שזה הסכום שדרשתי בוצעה העברת בעלות, ואז ישר ביקשתי מהנציגה להפקיד לי את הכסף לחשבון בנק שלי.

בסניף הדואר למיטב ידיעתי אפשר להפקיד את הכסף רק לחשבון בסניף הדואר?

פורסם

לגבי הכסף, שמע הרכב הכי יקר שמכרתי נמכר "רק" ב 55 אלף ₪.

ולכן לא הסכמתי לעולם למשהו שהוא לא מכירה במזומן.

העברה בנקאית לא בטוחה באותה מידה?

פורסם

ניתן להפקיד לכל חשבון בנק, לא רק לבנק הדואר.

פורסם

מכרתי רכב אתמול.

הלכתי עם הקונה לסניף שלי ולבצע הפקדה של הכסף לחשבון שלי, לאחר מכן קופצים לדואר לבצע העברת בעלות שגם עליה הוא משלם, מוסר לו את המפתחות.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...