Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיעה ברכב פרטי עדיפה. לאורך הדרך אפשר לעצור בנקודות שמעניינות אותכם וכמה זמן שנוח לכם.

הכי חשוב ביום העזיבה כשכולם מתמזמזים עם העלאת התיקים לאוטובוס אתה כבר בדרך חזרה. כשאוטובוס עושה תחנות להורדת נוסעים בדרך או אפילו אם נוסע רק לנקודת הורדה אחת שמשם אתם עוד צריכים להגיע הביתה, אתם מגיעים עם הרכב ישר לביתכם.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקרוב יהיה לנו נופש משפחתי לאילת מהעבודה, אני רוצה לנסוע עם האוטו כדי להנות מהדרך ולשים דלק מכספי, מנגד המשפחה רוצה את ההסעה בחינם ואני לא סובל נסיעות ארוכות באוטובוסים. מה תעדיפו?

בד"כ במקרים כאלה הנסיעה משולבת בביקורים באתרים כאלה ואחרים גם בהלוך וגם בחזור כדי שהנסיעה הארוכה תהיה נסבלת.

הנסיעה היא גם חלק מהגיבוש החברתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אצלי במשפחה התשובה הייתה חד משמעית - אוטובוס.

למי שלא חובב נהיגה באמת שאין שום אטרקציה בנסיעה כל כך ארוכה. לדעתי, עדיף לנסוע עם הרכב אם יש כוונות לקנות שם דברים יקרים/שבירים ולגרום לנסיעה להיות קצת מעניינת. משהו שהוא קצת יותר מעצירה במצפה רמון.

פורסם

אבל בשורה התחתונה - אני יכול להבין את הרצון של המשפחה לנסוע באוטובוס. תסתכל מנקודת המבט שלהם, יותר נוח, יותר מקום, ישיבה יותר זקופה. אם מדובר על 5 אנשים במשפחתית סטנדרטית, כל היושבים מאחורה סובלים מאוד. ברור שיהיה להם יותר נוח באוטובוס.

אישית - שולח אותם בטיסה, ונוסע באוטו לבד.

+12345

סע לבד ותגיע לפניהם בהרבה ;) (לא לשכוח לנסוע דרך מצפה רמון וכביש 12 :p )

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני באופן אישי לא מסוגל ליסוע באוטובוס, אלא אם זה למספר דקות.

מהרגע שקיבלתי מפתחות הפסקתי להשתמש בתח"צ(אלא אם זה רכבת וקרוב לתחנה), פשוט מבחינתי לא נסבל ובטח שלא לנסיעה של 4 שעות - מהצד השני אני לא הזה שיושב במושב האחורי ברכב.

מצפה רמון זה שגרתי לי , עדיף את הכביש הישן לאילת(מעלה עקרבים) - כיף של נוף מדהים וכביש מגניב והיסטורי, לאחרונה שופץ ונסלל מחדש וסך הכל מהווה חוויה מגניבה לאילת - משמה משתלבים לכביש 90 ואפשר לפנות ממנו ישר לכביש 12.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
גישה שמתאימה לשרשור "למה אני לא מוצא בת זוג" בעוף. רמז - זו אינה התשובה הנכונה.

מה הקשר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי זו אותה גישה של סוהר בכלא טורקי כלפי עצמך.

במקום לחפש איך אפשר להנות אתה מחפש איך לצמצם את ההנאה למינימום האפשרי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הייתי מעדיף רכב, עוצר איפה שבא לי, נח איפה שבא לי, פיפי איפה שבא לי, באילת גם לא תהיה מוגבל.

זוכר את עצמי כמה פעמים על אוטובוס לאילת, ארוך ומיגע.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בתור אחד שיורד לאילת לפחות פעמיים בשנה, לא מסוגל לחשוב על חופשה כזאת ללא רכב צמוד.

חוץ מזה שכמו שנאמר, זה גם כיף :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)
מה הקשר?

אתה כנראה מאלה שלא הבינו את מטרת השירשור, אם אין לך מה לומר פשוט אל.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

"מאמי, תארי לעצמך - אנחנו נוסעים באוטובוס, כולנו שמחים, שרים, קריוקי, סרט, קונים שוקולד... ואז התינוק מחרבן לך על החולצה."

לא תספיק לסיים את המשפט והמזוודות כבר באוטו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מצפה רמון זה שגרתי לי , עדיף את הכביש הישן לאילת(מעלה עקרבים) - כיף של נוף מדהים וכביש מגניב והיסטורי, לאחרונה שופץ ונסלל מחדש וסך הכל מהווה חוויה מגניבה לאילת - משמה משתלבים לכביש 90 ואפשר לפנות ממנו ישר לכביש 12.

באמת? אני זוכר קטע ארוך שם (נראה לי החלק הקטן) של הרבה סיבובים,סכנה נפילה מהצד,ובכלל כל הכביש מרוסק (נכון ללפני שנה וחצי)

נחזור בהזדמנות לבקר (באמת כביש סוף הדרך)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה הרבה סיבובים,אין הרבה שוליים לוקחים אותו לאט(לא כביש להתגרזנות) - אבל מבחינת אספלט ביקרתי בו ב2014 לפני השיפוץ והוא באמת היה במצב על הפנים באספלט , הכביש נסגר בסוף 2014 ונפתח בתחילת 2015 לדעתי, הייתי שמה לפני 8 חודשים(ממש ממש בתמונת פרופיל) והאספלט הוחלף ודונדש לחלוטין.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...