Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני באופן אישי לא מסוגל ליסוע באוטובוס, אלא אם זה למספר דקות.

מהרגע שקיבלתי מפתחות הפסקתי להשתמש בתח"צ(אלא אם זה רכבת וקרוב לתחנה), פשוט מבחינתי לא נסבל ובטח שלא לנסיעה של 4 שעות - מהצד השני אני לא הזה שיושב במושב האחורי ברכב.

מצפה רמון זה שגרתי לי , עדיף את הכביש הישן לאילת(מעלה עקרבים) - כיף של נוף מדהים וכביש מגניב והיסטורי, לאחרונה שופץ ונסלל מחדש וסך הכל מהווה חוויה מגניבה לאילת - משמה משתלבים לכביש 90 ואפשר לפנות ממנו ישר לכביש 12.

מעלה עקרבים נכון ללפני שנתיים היה זוועה שאין כמותה!

יכלתי להפיק ממנו אולי הנאה אבל זאת הייתה פעם שהוויז לקח אותי משם עם אשתי והבת שלי שהייתה בת כמה חודשים אז, אשתי נעשתה היסטרית מהכביש וזה בנהיגה רגועה שלי!

היו המון מקומות עם בורות, שיחים שגלשו לכביש בישורת ובסיבובים, הגעתי למצב של עצירה מוחלטת כי ג'יפ צבאי הגיח מבעד לסיבוב עם שיחים והזיגזג של מעלה העקרבים אכן היה סלול רע! בכביש לא מעט בורות.

לא יודע אם משהו באמת השתנה בשנתיים הללו אבל עם משפחה לא הייתי נוסע לשם אלא אם תרצה להגיע לאילת אחרי שרבתם ולישון על הספה [emoji6]

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיף טיסה, אם לא רלוונטי אז רכב, גם אתה מחליט לעצמך וגם חוסך מוניות בעיר.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

בפעם האחרונה שהייתי באילת קניתי את ה-HTC VIVE חח

ועכשיו ברצינות, רק באוטו. אין כמו החוויה הזו.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בזמן שיקח לך להגיע לנתב"ג-לעבור ביקורת-לטוס-לנחות-לצאת כבר עדיף לנסוע עם רכב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בטיסה לאילת אין ביקורת דרכונים אז אם באים שעתיים לפני מקסימום (לפעמים שעה לפני מספיק).

טיסה לוקחת מקסימום 45 דקות חלק מהמטוסים טסים גם 35 דקות.

טיסה לאילת אפשר לקחת גם מבן גוריון וגם משדה-דב (ליד האוניברסטה בתל אביב).

טיסות משדה דב יש יותר בדר"כ מאשר מנתב"ג.

אני עובד באחד החברות התעופה הנ"ל אז המידע שלי די אמין.

פורסם

החלטה של הנהג לדעתי. אם אתה אוהב לנהוג ובא לך אין פה שאלה. אם בא לך לשמור כוחות לחופש אז סעו בהסעה, חוץ מזה שההבדל בין העלויות כאן ברור מאוד

פורסם

ברור איזה שאלה, עדיף לנסוע לאילת עם רכב ליהנות מהנוף מרחבים אינסופיים עם מוזיקה טובה שאתה אוהב בדרך אל חופשה שלך.

פורסם

ברכב הרבה יותר נוח.

אתה שם לך את המוזיקה שאתה אוהב, עוצר איפה שבא לך ומתכנן את הדרך לפי איך שמתחשק לך...

באוטובוס, למשך 4 שעות אתה צריך לסבול ילדים בני 15 שמבלבלים תשכל.

פורסם (נערך)

בכל מצב הייתי מעדיף רכב פרטי, גם אם זה על חשבוני.

את כל היתרונות כבר ציינו פה, לטעמי המשמעותי ביותר הוא לא להיות תלוי במוניות במשך השהות.

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם
במקום לפתוח עו שרשור יש לי שאלה. אם כבר ברכב, דרך איזה כביש הייתם נוסעים? 90 או 40? תודה לכם!

אני 40, כיף לעבור בכל הבסיסים ששירתתי. גם כביש שקט יותר עם נופים הרבה יותר יפים לפי דעתי, חסרונות: פרט למצפה רמון אין כל כך מקומות לעצור (בהנחה שאתה ממשיך לכביש 12)

פורסם
כביש 40 עם 2 נתיבים או אחד כמו כביש 90?

רובו נתיב אחד לכל כיוון, עקיפה רק בקו מקווקו.

• תוכן חדש...