Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרווח גדול לנהג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חבר טוב צריך לבחור רכב חברה חדש - רכב מהקטגוריה של המשפחתיות(אלנטרה,קורולה וכו') וכו' ללא חריגה מעבר במחיר,גיר אוטומטי בלבד ואין חריגה ממשית שידוע עלי עליה חוץ מזה.

עכשיו הבחור נוהג לבד - מרווח מאחורה או בתא מטען לא רלוונטי לו, צריך שהרכב יהיה בנוחות סבירה מיועד לנסיעה של שעתיים ביום לכל כיוון(140 קילומטר ביום).

הבחור נהג כרכב זמני בI35 בת שנתיים - סך הכל היה מרוצה מהרכב.

ברוב הרכבים נתקלנו באותה בעיה, הרגל הימנית שלו נכנסת בקונסולה\ידית הילוכים\האנדבקס מה שיוצר תנוחת נהיגה מאוד לא נוחה לו - הוא הרגיש שבאלנטרה החדשה לדוגמא פחות מרווח לו בתחום הזה מאשר הI35 הקודמת שהייתה לו.

באיזשהוא שלב הלכנו לראות את הC4 פיקאסו 5 מקומות - בה כל הקונסולה המרכזית ממוקמת כלפי מעלה(בסטייל אמריקאי) והיה לו מקום בשפע, אבל לצערי הרב הרכב מחוץ לתקציב שלו בחברה.

רכבים שנבדקו -

נפסלו על הסף -

קורולה(הכי גרועה במרווח לנהג), ג'טה(נכנס לו ההאנדבקס בתוך הברך), ה308,208 וC3 , סיוויק החדשה והונדה גאז', קיה סול\ריו\סיד וסוזוקי בלנו.

גבוליות -

אלנטרה ואיוניק, הקקטוס(שמה בעיקר הפריע לו הידית "מזוודה" שעל הדלת) ואסטרה.

הולכים לראות השבוע את הפוקוס החדשה, רנו גרנד קופה וסקודה אוקטביה.

האם יש לכם רעיונות לרכב? האם יש רכב סטייל הC4 פיקאסו או מרווח אחר שפספסנו בתקציב(שכל התפעול הוא נמצא יחסית גבוהה ויש מרווח לרגליים?).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אולי סוזוקי קרוסאובר.

גם לא הייתי פוסל מראש את מאזדה 3, כי התלונות העיקריות על מרחב פנים ליושבים מאחורה. מקדימה יחסית מרווח וההגה יוצא רחוק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי,

בדקנו את המאזדה והיא לא התאימה,

הסוזוקי ננסה אבל אני לא מאמין שתתאים.

מדובר בבחור גדול.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תבדקו קרוז ואימפרזה. השנייה די הרשימה אותי בסביבת הנהג.

לקרוז יש עוד יתרונות אך אין לי אחת זמינה כדי לבדוק אם אני זוכר נכון לגבי המרווח פנים.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אני משוכנע שהחבר שלך אולי גדול כמוני אבל בטוח לא יותר...

מניסיוני הסוזוקי קרוסאובר אחד הרכבים הגרועים מהבחינה הזאת, הייתי פוסל מיד.

אבל, מצד שני זה מאוד אישי העניין הזה, כי טויוטה קורולה הייתה מאוד נוחה לי אבל פורד פוקוס לא הייתה.

אין לחבר שלך שום דבר אחר לעשות חוץ מללכת בעצמו ולבדוק רכב רכב. שייקח את הרשימה של הרכבים שמציעים לו ופשוט יבדוק אותם אחד אחד, אין פתרון אחד, ולפעמים דווקא רכב שהוא פחות מרווח לנוסעים יהיה לו יותר נוח.

כל עצה מכל אחד לא תעזור לו בכלום.

• תוכן חדש...