Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני נוהג על הרכב 7 חודשים ו15 אלף קילומטר(הרכב עצמו בן 10 חודשים עשה 19 אלף לערך).

אני לא יודע אם זה בגלל הדיווחים הרבים על התקלות שנהייתי קשוב יותר/חרד יותר להתנהגות של הגיר אבל בחודשיים האחרונים אני מרגיש התנהגות שהולכת ומתדרדרת(ייתכן ושוב, סתם חרדה בגלל הדיווחים פה לאחרונה) אבל זה הדברים:

- במהירות זחילה של 10-15 קמ״ש יש רעידות מורגשות ברכב - מתלבט אם מחמיר או לא

- אני מקבל תחושה שמידיי פעם הילוך שני מושך את עצמו באופן מוגזם הרבה פעמים(לא בקיקדאון)

- מידיי פעם בהאצות רגועות אחד מההילוכים הנמוכים מגיב במכה בזמן המעבר(לא מאוד נפוץ אבל קורה)

- לפני שבוע קרה לי פעמיים שבמעבר לרוורס הרכב נשאר בניוטרל והR היבהב על המסך(אולי העברתי מהר מידיי לR מD?).

יש לציין הרכב מבלה המון בפקקים של מרכז הארץ ובנסיעות עירוניות.

למרות שמדובר ברכב חברה בליסינג(אולי בגלל) אשמח לדעת האם מדובר במשהו ששווה לבדוק? מצד אחד אין לי כוח לדבר עם הנציג של הליסינג שיבוא לראות ואולי יקח את הרכב למוסך שסתם יחזיר אותו ויגיד שאין כלום(לתאם את העסק ידרוש ממני מאמץ מכיוון שאני בתפקיד שטח) מהצד השני מאותה סיבה בדיוק אני מפחד שיום אחד הגיר יושבת במכה ויתקע אותי בצידיי הדרך ביום עמוס.

יש סיבה לדאגה? או שסתם אני לא מתרגם את ההתנהגות של הגיר כמו שצריך?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

רכב ליסינג, למה חרדה?

צריך להבדיל בין סתם התנהגות לא נעימה ומרגיזה לבין תקלה. הגיר הזה במירעו בנסיעות עירוניות בתנועה כבדה ובפקקים. נוקנוק, כשאתה מרגיש שיש בעיה, העבר למצב "ידני", וודא שהילוכים עוברים בצורה תקינה באופן רציף. אם הגיר מדלג על הילוכים זוגיים או אי-זוגיים אז בהחלט יש בעיה. כשזה קורה לא ניתן לפספס - מספר ההילוך שלא יכול להשתלב מהבהב בתצוגה, וככל שממשיכים לתת גז ועולים בסל"ד, הגיר מדלג להילוך הבא שמצליח להשתלב - ההחלפה מאוד לא נעימה. גם הילוך רוורס שנעלם הוא אינדיקציה - הרוורס שייך להילוכים הזוגיים. כאמור, כיבוי והנעה מחדש פותרים הבעיה באופן זמני, מכאן והלאה מומלץ לטפל בלי למשוך יותר מדי.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

החלטתי אתמול להכניס את הרכב לטיפול מונע - קיבלתי דיווח שבוצע כיול למחשב גיר, אעדכן אם השתפר.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

פורסם

מעניין, תעדכן אם השתפר המצב לאחר עדכון גירסה של המחשב.

לי הוחלף מחשב גיר לאחר 50 אלף קילומטר, נראה כמו מחלה של הרכב.. בכל מקרה גם אצלי מורגשת הדפיקה הקטנה הזו כאשר בזחילה ההילוך יורד משני לראשון שזה קורה בסביבות ה15 קמש.

האם מוכר למישהו ?

פורסם

הרכב חזר - ההגדרה המדוייקת לטיפול הייתה "תכנות גיר", מה שכן ראיתי שבטוח עשו זה ניתקו את המצבר כי השעון במחשב רכב התאפס.

נהגתי על הרכב - הגיר מתנהג כמו חדש, אפילו יותר טוב מאשר שקיבלתי אותו עם 4000 קילומטר ממש כאילו מדובר בגיר אחר לגמרי.

• תוכן חדש...