Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני/משפחתית עד 65K-70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כרגע בעלים של סקודה פאביה 2012 ידנית, אחלה רכב, אבל אני רוצה להשתדרג ועל הדרך לעבור לאוטומט.

בנוסף, לאשתי יש טויוטה קורולה וזה הרכב הראשי שלנו.

הרכב משמש אותי לנסיעות קצרות, כ-40 ק"מ ביום.

מבקש המלצות לרכב משפחתי/סופר מיני בטיחותי קודם כל, אמין ומרווח ככל האפשר, אם כי משפחתית אינה חובה, אך מעדיף לא לרדת מהמרווח בפאביה.

חשבתי על סיאט לאון או אולי קיה פורטה בשנתונים 2014-2015

פאביה החדשה יקרה

אשמח להמלצות נוספות.

פורסם

אני הייתי חושב על פיג'ו 208 מ-2015 (אחרי המתיחת פנים, עם המנוע 1.2 החדש) או 308 הנוכחית מ-2014, אם תרצה משפחתית. ה-308 מעט צפופה מאחור, אם זה משנה.

בטוחות, אמינות, די חסכוניות, ואוטומטיות (פלנטריות).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

לאון ידנית מפנקת מאד, חזקה וחסכונית.

אני אישית מוכר כרגע אחת ומאד נהניתי מהאחזקה במשך השנה האחרונה.

שמתי לב עכשיו שאתה רוצה לעבור לאוטומט - לא תיכנס לך לתקציב.

עריכה אחרונה על ידי opher50
פורסם
אני הייתי חושב על פיג'ו 208 מ-2015 (אחרי המתיחת פנים, עם המנוע 1.2 החדש) או 308 הנוכחית מ-2014, אם תרצה משפחתית. ה-308 מעט צפופה מאחור, אם זה משנה.

בטוחות, אמינות, די חסכוניות, ואוטומטיות (פלנטריות).

תודה רבה, ה 208 באמת מעניינת, חוקר עליה.

האם יש בעיות ידועות?

האם עונה על הדרישה הבטיחותית? ראיתי שהדגם האחרון שנבדק היה מ 2012 וקיבל 5 כוכבי בטיחות במבחני ריסוק, אבל במבחני רכב, מול פאביה החדשה למשל, ציינו לחסרון כי ל 208 אין את הטכנולוגיות הבטיחותיות שיש ברכבים מהשנתונים האלה.. האם משמעותי?

פורסם

ל-208 (כמו גם ל-308) אין אף מערכת בטיחות אקטיבית (בלימה עצמאית, תיקון סטיה מנתיב, התראה על עצם בשטח מת וכיו"ב).

בוואגיות כל המערכות האלו נכנסות עכשיו, בפיג'ו ה-308 המתוחה אמורה לקבל משהו, לא ידוע (לפחות לי) מה בדיוק. לא נראה לי שיש משהו משמעותי מכל זה בפאביה מ-2015 (אולי בלימה עצמאית במהירות עירונית?) אבל כדאי לבדוק. באופן כללי, לא נראה לי שבתקציב שלך יש איזשהו רכב שמכיל מערכות בטיחות אקטיבית משמעותיות.

לגבי בעיות, לשתיהן מנוע (דומה) עם 3 צילינדרים, יש כאלו שמרגישים רעידות בסרק. שווה בדיקה אם זה מפריע לך. היו מעט דיווחים על החלפה באחריות של ממיר קטליטי ב-208, לא יודע כמה זה נפוץ. בנוסף, איזשהו צינור במנגנון של השפריצר האחורי שובק חיים מוקדם מהצפוי. זה מה שאני מכיר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הפאביה זה דגם שהושק ב2015

ל208 אין מערכות בטיחות אקטיביות.

לפאביה יש בלימה עירונית ,חיישן עייפות נהג וברמת גימור סטייל גם שינוי אורות אוטומטי.

פורסם

תודה רבה על ההמלצות

אבדוק שוב, אולי ארד בשנתון בשביל הפאביה..

אני מבין גם שמבחינת שוק, לפאביה יתרון כשרוצים למכור..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער להעיר שוב את הדיון אבל אשמח לעזרה שוב:

כרגע לא מדבר על משפחתיות אלא רק על סופרמיני.

נכנסה אופציה נוספת בצורת קיה ריו בגרסה המפוארת ex 2014/15

מזדה 2 2015

האם ידוע על תקלות מיוחדות ברכב הזה?

נוחות נסיעה? השוואה מול הפאביהו ה 208?

פורסם

מאזדה 2 2015 בתקציב הזה , כנראה מדובר בדור הקודם ולכן לדעתי עדיף שלא כי היא מיושנת. אם איכשהו נכנס הדור החדש אז היא כן אופציה טובה.

קיה ריו מרווחת (ממש לא מפוארת, סה"כ קצת יותר מאובזרת) דיי קשיחה ולא חסכונית אבל אמינה.

• תוכן חדש...