Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלון הנהג וחלון הנוסע ליד מזייפים, לא נסגרים עם הוואקום שלוחצים למעלה הוא יורד למטה, פירקתי חלון אחד במטרה לתקן לבד למה התיקון על שתי החלונות מאוד יקר! המנוע עובד פיקס אך ישנו חלק מסוים שנשבר ואותו אצטרך להחליף ואני לא מצוצא בחנויות ולא אצל זגגים שלא מעונינים גם למכור אותו(נתקלתי באחד שסירב למכור אותו) מצרף תמונה למי שיכול לעזור - תודה! החלק הוא הבורג שאותו צריך להחליף, החלק השני הגדול יותר הוא מתלבש על המנוע והוא בסדר

גיל חלקי חילוף1.jpg

2גיל חלקי חילוף1.jpg

23גיל חלקי חילוף1.jpg

פורסם

תוכל למצוא את החלק הזה ללא בעיה ולהזמין מחו"ל.

קודם תבדוק אם על החלק הזה יש מספר מק"ט , במידה ויש תריץ חיפוש באיביי או בגוגל ותמצא לא מעט תוצאות.

במידה ואין, חפש אתרים שמוכרים חלקי חילוף לרכב שלך בדרך כלל יש להם תרשימים על כל דגם ודגם באתר שלהם אתה יכול להיכנס ולראות איך החלון בנוי ואת כל החלקים שלו בתרשים שעל כל חלק יש מספר שמצויין למטה את מספר החלק שלו.

ככה אני לפחות עושה (אאודי)

פורסם

בורג ואום אתה יכול אולי לאלתר ממתכת,

לפני כמה שנים היה לי פולקסווגן פולו 99, ונשבר לי הפלסטיק שתופס את החלון,

מצאתי זגג שמכר לי חלקי חילוף.

טופ גלס, והוא נמצא ברחוב בר כוכבא 49 בפתח תקווה.

אם אתה באיזור תקפוץ אליו, ואם אתה מרחוק, תמצא את הטלפון בגוגל.

פורסם
תוכל למצוא את החלק הזה ללא בעיה ולהזמין מחו"ל.

קודם תבדוק אם על החלק הזה יש מספר מק"ט , במידה ויש תריץ חיפוש באיביי או בגוגל ותמצא לא מעט תוצאות.

במידה ואין, חפש אתרים שמוכרים חלקי חילוף לרכב שלך בדרך כלל יש להם תרשימים על כל דגם ודגם באתר שלהם אתה יכול להיכנס ולראות איך החלון בנוי ואת כל החלקים שלו בתרשים שעל כל חלק יש מספר שמצויין למטה את מספר החלק שלו.

ככה אני לפחות עושה (אאודי)

מכיר אתרים כאלה מחול לרשום פה קישורים אולי שאוכל לחפש?

• תוכן חדש...