Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אנחנו רוצים להחליף את הרכב המשפחתי המזדקן (פוקוס 2006) במשהו חדש יותר.

אחרי חיפושים רבים, צומצמו האפשרויות ליונדאי I30 CW או קיה סיד SW מודל 2014.

היום אני ואשתי נסענו נסיעת מבחן קצרה בשתיהן והן מאוד דומות...

חוץ מהעיצוב הפנימי, המזגן מרגיש יותר חזק בקיה, חלונות חשמל אוטומטיים בקיה, וחלונות כהים ביונדאי - לא ממש מצאתי הבדלים מורגשים.

קצת חששתי מהגיר הרובוטי בקיה אולם הוא מרגיש מאוד חלק.

אשמח אם בעלי דגמים אלו יוכלו לשתף אותנו בחוויות שלהם - איכות ונוחות נסיעה, אחזקה וכו.

תודה מראש

יניב

עריכה אחרונה על ידי VooDo
פורסם
שלום,

אנחנו רוצים להחליף את הרכב המשפחתי המזדקן (פוקוס 2006) במשהו חדש יותר.

אחרי חיפושים רבים, צומצמו האפשרויות ליונדאי I30 CW או קיה סיד SW מודל 2014.

היום אני ואשתי נסענו נסיעת מבחן קצרה בשתיהן והן מאוד דומות...

חוץ מהעיצוב הפנימי, המזגן מרגיש יותר חזק בקיה, חלונות חשמל אוטומטיים בקיה, וחלונות כהים ביונדאי - לא ממש מצאתי הבדלים מורגשים.

קצת חששתי מהגיר הרובוטי בקיה אולם הוא מרגיש מאוד חלק.

אשמח אם בעלי דגמים אלו יוכלו לשתף אותנו בחוויות שלהם - איכות ונוחות נסיעה, אחזקה וכו.

תודה מראש

יניב

אני אומנם עם קיה דיזל ידנית אבל מבחינת אבזור טלקאר מביאים רכבים טובים יותר ואחריות רחבה יותר לעומת כלמוביל.

הרכבים בביצועים מאוד דומים

אין מה לחשוש מdct

פורסם

קח בחשבון את התופעות בגיר הרובוטי של הספורטאז' GT , אמנם שם הוא צריך להתמודד עם יותר כוחות ומומנט אבל עדיין, מאותו בית.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?638282-ספורטאז-טורבו-4×4&highlight=%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%90%D7%96%27+%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98%D7%99

פורסם

אני עם סיד כבר שנתיים וחצי ו 38KKM. אין תלונות על הגיר. מרוצה מאוד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557877-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%93-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F-LX

הדברים הקטנים שבכל זאת טיפה מפריעים - הפגוש הקדמי נמוך קצת, מה שגורם לו להשתפשף במדרכות. הגג יורד טיפה נמוך מדי, אם אתה גבוה זה אולי יסתיר לך רמזורים קרובים וגבוהים.

סה"כ רכב טוב מאוד וחבילה מצויינת.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...