Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון עד 160K

xknti
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את הרכב של אבא שלי [ מונדיאו 2007 ] ל ג'יפון .

תקציב עד 160K [ אפשר להוסיף עוד אם זה שווה ]

שימושים : אבא שלי נוסע לעבודה במרחק כ 25 ק"מ כל יום , ורוב הזמן הרכב עומד בבית , לעתים רחוקות גם נסיעות למרחק של כ 100 ק"מ , אולי פעם בחודש .

נוסעים רק ההורים שלי והם אוהבים לקחת את הבן שלי איתם [ בן 4]

הפורד מונדיאו אצלנו כבר 7 שנים , רכב מצויין ,מרווח , חזק , אמין , אין תקלות וגם צריכת הדלק סבירה , לכן עדיף רכב שיעמוד בדרישות האלו , לא לקנות רכב חדש שיתפקד פחות טוב מהישן .

פורסם

הדרישות מאוד צנועות והתקציב די מכובד.

ממליץ על נסיעת מבחן ברכבים הבאים:

קיה ספורטאז' 2.0 אורבן 154000 שקל.

פולקסוואגן טיגואן 1.4 טרנד 165000 שקל.

מאזדה cx5 החדשה 167000 שקל.

סיאט אטקה 1.4 החל מ-140000.

פיג'ו 3008 בנזין

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

היות ומדובר בזוג ומדי פעם ילד, למה לא לקחת רכב מהקטגוריה של הג'יפונים הקטנים כדוגמת CX3 או רנו קפצ'ור?

גם הקיה נירו היא אופציה טובה לדעתי והוא אבזור הבטיחות שלו מאוד מרשים.

פורסם

הייתי הולך לבדוק את הרכבים שמארק ציין ומהניסיון שלי ספורטאז אמור להתאים להם כי הם לא נוסעים כל כך הרבה אז אין להם צורך בהיברידי והרכב מאוד מאוד נוח ומפנק לאנשים מבוגרים וכמובן גם לצעירים אבל מה שהכי חשוב שהוא מאוד בטיחותי ביחס לרכבים אחרים בקטגוריה יש לו כל מיני מערכות סתיה מנתיב ובלימה אותונומית שלדעתי חשובות מאוד (בתקווה שלא יצטרך להשתמש בהן)

פורסם

יש לך דרישות די צנועות ביחס לתקציב וזה נותן לך המון אפשרויות, מציע לך לבדוק את הנירו שהוא אומנם רכב יחסית חדש בארץ. יש לו ביצועים טובים בכביש ומערכות מתקדמות והוא יהיה לך יותר חסכוני בהרבה מהמונדאו שהיה לכם בגלל שיש לו מנוע היברידי.

• תוכן חדש...