Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

תגידו איפה אפשר לרכוש גומיות מובילים

אני מתכוון לגרמושקות האלה שיושבות על הפין המגורז

שאלתי אצל אבי חלפים הוא אמר שמקבלים את הקפיצים והגרמושקות רק בקנייה של רפידות וצלחות מקוריים

קורולה 2001 חיפשתי באיביי לא מצאתי

פורסם
תן מספר שלדה ואחפש לך מק"ט.

JTB53ZEB210014695

איך אפשר למצוא דרך מקט באיביי חלקים? פשוט רושמים את המקט בחיפוש?

פורסם
בזמנו קניתי מאבי סט רפידות Wagner שהגיעו עם המובילים בתוך הקופסא.

כנראה שהמובילים אצלך הם מה שנקרא "אלן 7" כמו במאזדה פורד למשל. הבורג של הקליפר הוא גם המוביל, ובעצם קיבלת ברגים חדשים בקופסא, שזה נהוג כשהרפידות איכותיות, פשוט במקרה שלך הם גם מובילים.

34111157041.jpg

אבל כשהקליפר "רגיל" לא מקבלים מובילים בערכה.

klasa שים לב שלפי מספר שלדה יש 2 סוגי קליפר אצלך, אחד עם ברגים ארוכים שרצים דרך מוביל צינור חלול, והשני ברגים קצרים עם מובילים רגילים.

תבדוק מה קיים אצלך, ולפי זה תדע לבחור מק"ט של הגומיה. אני מאמין שזה A אצלך.

A:

471133B.jpg

B:

471134 .jpg

הכל מחיפוש ב https://www.catcar.info/en/

Stay Dirty

פורסם (נערך)
כנראה שהמובילים אצלך הם מה שנקרא "אלן 7" כמו במאזדה פורד למשל. הבורג של הקליפר הוא גם המוביל, ובעצם קיבלת ברגים חדשים בקופסא, שזה נהוג כשהרפידות איכותיות, פשוט במקרה שלך הם גם מובילים.

[ATTACH=CONFIG]493921[/ATTACH]

אבל כשהקליפר "רגיל" לא מקבלים מובילים בערכה.

klasa שים לב שלפי מספר שלדה יש 2 סוגי קליפר אצלך, אחד עם ברגים ארוכים שרצים דרך מוביל צינור חלול, והשני ברגים קצרים עם מובילים רגילים.

תבדוק מה קיים אצלך, ולפי זה תדע לבחור מק"ט של הגומיה. אני מאמין שזה A אצלך.

A:

[ATTACH=CONFIG]493922[/ATTACH]

B:

[ATTACH=CONFIG]493923[/ATTACH]

הכל מחיפוש ב https://www.catcar.info/en/

20229296_1750002755028741_1317951709226909294_n.jpg12063591_1750002395028777_6593233934772604219_n.jpg

עוזר ?....

ואם אפשר קישור לאיבי אשמח מאוד :) גם של הקפיצים

נניח אני צריך קוייל מסוים איך אני מוצא אותו באיביי לפי המספרים האלה ? פשוט רושם אותם בחיפוש?.

.

Screenshot-2017-9-14 COROLLA SED WG JTB53ZEB210014695, 19-01 IGNITION COIL SPARK PLUG - Catcar i.jpg

עריכה אחרונה על ידי klasa
פורסם

לפי התמונות שהעלת הברגים הם לא המובילים. יש ברגי 13 ומובילים בנפרד (ציור A כמו שאסף אמר).

ברגים אפשר לקבל בסט רפידות שאתה קונה(תלוי בחברה), מובילים אפשר לקנות בנפרד אצל היבואן.

פורסם
לפי התמונות שהעלת הברגים הם לא המובילים. יש ברגי 13 ומובילים בנפרד (ציור A כמו שאסף אמר).

ברגים אפשר לקבל בסט רפידות שאתה קונה(תלוי בחברה), מובילים אפשר לקנות בנפרד אצל היבואן.

זהו שהייתי אצל אבי חלפים והוא אמר לי שיש רק רפידות וצלחות בסט

והחברה מוכרת רמסה וברמבו

אני צריך רק את הגומיות הקפיצים לחדש

• תוכן חדש...