Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שאלתי בקשר לH.U

אני מעונין להחליף HU באותו של אבי

כמו שניתן להבין זה לא למטרת מערכת וכו רק כדי להתחדש

רציתי לברר על איזה דגמים כדי לשים לב (בתקציב של 1000 עד 1500)

תודה מראש

פורסם
היה נחמד אם היית מחפש בפורום!

אני במקום אחד המנהלים סוגר את התרד ומוחק!!!

הכל בסדר ????

פורסם

כמו שניתן להבין זה לא למטרת מערכת וכו רק כדי להתחדש

לא הבנתי את הקטע, יש עודף של כסף, אין על מה לבזבז אז החלטת ללכת על מערכת חדשה לאוטו? :)

(בעיות של עשירים :D )

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם

אם הייתה שם לב הייתה רואה שזה משתמש חדש בפורום

אז במקום לכעוס אפשר להסביר יפה

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

פורסם

אם היית שם לב אז היית יודע שצריך לקרוא את חוקי הפורום לפני שמתחילים לכתוב.

דבר שהיית מייעץ לך לעשות כבר מזמן.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

חברה בלי קשר, אני לא זוכר מתי פעם אחרונה מישהו שאל על רדיו דיסק בתחום מחירים הזה, בא בן אדם, שואל שאלה בצורה יפה לדעתי זה מיותר לתקוף אותו ולהשאיר אותו עם טעם רע.

אני בכל אופן לא מכיר רדיו דיסקים במחיר הזה, אבל היה מבצע לחברי הפורום על בלאופונקט, פוקו עדיין יש?

אם אין אתה יכול להיכנס לאתר של http://www.rechtman.co.il ולהסתכל שם, יש גם רדיו דיסק קורא MP3 של בלאופונקט. העניין ברדיו דיסקים האלו שהם משוחזרים, זו הסיבה למה הם זולים, אבל ממה שנאמר כאן השחזור התבצע במפעל ככה שהם צריכים להיות בסדר גמור מה גם שאתה מקבל אחריות.

פורסם

שלי כבר נמכר... בכל אופן לא הייתה לי כוונה לתקוף ולפגוע בסך הכל דיונים על רדיו-דיסקים לא חסרים, באשר לאפשרויות כמו שאייל אמר יש את רכטמן אני חושב שהרוקפורד 9000 גם נכנס בתקציב (אולי 100 ש"ח יותר) והמכשיר MP3, מניסיוני עם הרוקפורד הוא מעביר את השירים בפורמט MP3 מאוד מהר. אם אתה מחפש מכשיר של אלפיין בלי MP3 יש לPOKO מכשיר משומש במחיר זול (דגם יוקרתי).

מעבר לזה אני מקווה שידוע לך של MP3 איכות ירודה ברוב הפעמים.

פורסם

המממ....

מוזר שכתבו שקשה למצוא רדיו דיסקים במחיר כזה...

הוא לא ציין שהוא מחפש דווקא MP3!

אם אתה לא מעונין MP3... יש הרבה מאוד מכשירים שיכנסו לך בתקציב !

אתה מוזמן ליצור איתי קשר בה"פ!

• תוכן חדש...