Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש מספר תקלות אופייניות בגירים האילו והעלות אצל מכון גירים היא לא עבור תיקון התקלה אלא ל"שיפוץ גיר".

JATCO במקור היתה בבעלות ניסאן, היום ניסאן יש לה את חלק הגדול ביותר יחד עם מיצובישי וסוזוקי.

אם רוצים להאריך את אורך החיים של הגיר JF015E צריך לדאוג שהשמן יהיה נקי מאוד, שבבי מתכת טוחנים את הגיר למרות שיש מסננים ומגנטים ולכן מקריאה במספר פורומים כדאי להחליף שמן גיר מקורי כל 40000 ק"מ וב-100000 קמ להחליף את 2 הפילטרים של השמן , דבר שלא מתבצע בד"כ.

עריכה אחרונה על ידי levy
  • שנה מאוחר יותר...
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יודע שזה קצת ישן אבל אני לפני רכישת רנו מגאן (2013 2 ליטר - עם הגיר הדובר) ורציתי לדעת עלות משוערת ואיפה ניתן לבצע את החלפת השמן ופילטרים? הרכב עם קמ נמוך מאוד אבל אני מעדיף לעשות לשקט נפשי.

תודה על העזרה

פורסם

לפי מה שאני בדקתי זה שבפלואנס 2 ליטר(אותו מנוע שיש לניסאן קשקאי..)יש תיבת הילוכים JF011E,יש מצב שאצלך יש את אותו המנוע אבל הגיר החדש יותר שהיה בג'וק ועשה בעיות?

לפי מה שאני הבנתי מנועי 1.6 שודכו ל-JF015E ומנועי ה2.0 שודכו ל-JF011E..

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

לפי מה שבדקתי פעם, JF015E מיועד למכונית קטנות ובינוניות ועם מנועים קטנים, הוא לא תוכנון לעבוד עם מנועי 2.0 ליטר.

פורסם

האמת שאני לא בטוח איזה דגם נמצא בו, הבנתי אבל מפוסטים אחרים שזה אותו גיר בעייתי, מישהו יודע בוודאות? בגדול זה אמור להיות אותו גיר שיושב בפלואנס 2 ליטר לדעתי. במידה וזה

JF011E, הוא פחות בעייתי? יותר אמין?

פורסם

האם קיים הבדל, ולו הכי קטן, בין הגירים של המיקרה, מול הספייס סטאר/אטרגי?

כי, הגירים של המיקרה, כבר קצת אחרי ה-40-50000 ק"ם מתחילים לגמגם, להרעיש, להרעיד, ולטלטל.

ואילו בספייס אין כלל את התופעות הללו. גם אחרי 100000 ק"ם.

ובכלל, בספייס לא מורגשת בכלל תופעת ה" קלאצי המחליק" שמאפיינת חלק גדול מהגירים הללו כולל רכבי הסובארו. {אימפרזה ו-XV}.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

זה אותו גיר, התקלות שאתה שומע עליהם יותר במיקרה היו בהתחלה שהביאו את המיקרה לארץ ב 2011 אבל אחר כך זה תוקן, ספייס סטאר הגיעה מאוחר יותר עם הגיר המתוקן.

סה"כ מדובר בגיר אמין מאוד.

• תוכן חדש...