Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר לשיפוץ - סביר או מוגזם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש המון גורמים: סוג הריצוף, הדבק (BG?), איזה שפכטל, כמה שכבות, איזה צבע, כמה משפשפים שהקיר יהיה חלק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אכן רוב הסכום זה על עבודות ההריסה והתיקון.

דלתות ומשקופי עץ ישנות עם זכוכית, צביעה בצבע שמן לבן.

באיזה סוגי חומרים מומלץ לבקש ממנו להשתמש לטיח וצבע? אני מניח שמוצרים סטנדרטיים של טמבור, לא משהו מיוחד.

הקירות חלקים וישרים בכל הדירה, רק יש סימני רהיטים ואבק שנוצרו מזה שחלקים מהקירות היו מכוסים ברהיטים, וכמובן תמונות וכל מיני שטויות שתלו שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תקח הצעה מסודרת בסגנון הזה

שבירה לפי מר - ככה אם תתוסף או תקוזז שבירה במהלך השיפוץ התשלום ישתנה בהתאם

פינוי - מחיר כללי (ככה שאם יתווסף זה לא מעניין אותך)

תיקונים וצבע מחיר כללי, ככה שאם יתווסף עוד חור או שבר לא מעניין אותך

נקודות מים וביוב - מחיר לכל נקודה7

התקנת אסלות (ודומיהם) - מחיר ליחידה

ריצוף - מחיר לפי מר

וחשוב מאוד: אי ביצוע/סיום עבודה מהמפורט עי הקבלן = קיזוז העלות + 35%.

ככה למשל ריצף לך את המקלחת ב3000שח וכל המרצפות התפרקו אז אתה מוריד לו את הסכום + 1000 ומשהו שח כי אתה מביא מישהו אחר/עגמת נפש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש המון גורמים: סוג הריצוף, הדבק (BG?), איזה שפכטל, כמה שכבות, איזה צבע, כמה משפשפים שהקיר יהיה חלק.

^^

מה שהוא כתב.

אם הקבלן ישתמש בחומרים הכי זולים,יעבוד הכי מהר שאפשר ויחפף,לא תצא עבודה משביעת רצון (בלשון המעטה)

מה שלא שאלו פה - כמה אנשים יעבדו במקביל? או שזה קבלן שמביא לך איזה שיפוצניק "שמבין" והוא ימרח את העבודה על פני כמה ימים\שבוע\יותר ?

מי מפנה את הזבל? רק הוא ופועליו (?)? או שהוא מצפה שתתן יד?

אתה מכיר את הקבלן? המלצות מחברים\מכרים\משפחה כלשהם? (אם ענית כן וכן,דלג עליו,תמיד תעבוד עם מישהו שאתה לא מכיר,ככה שאם יש בעיות\עוגמת נפש,אין בעיה לבוא בטענות,אחרת "לא נעים" כי מכירים אותו..)

זכור את מה שאמרו חז"ל - זול עולה יקר.

זה על קצה המזלג.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבחור הזה עושה את העבודה בעצמו עם 3 הבנים שלו.

הם מפנים את כל הזבל וגם "עןשים ספונג'ה" כדבריו.

אני מכיר אותו דרך הבוס שלי, ככה גם ראיתי את טיב העבודה שלו, שנראה לי בסדר גמור. לבחור יש מוניטין לשמור עליו לכן אני לא חושב שהוא יתחמק אם משהו יצא לא כמו שצריך.

לקחת הצעות נוספות משיפוצניקים? כמובן.

ד"א, לפי מחירון שיפוצים שראיתי באינטרנט המחיר הזה לא כ"כ זול.

פורסם

לודא שאשפת הנבניין מפונה לריכוז אשפה מוסדר וחוקי. אחרת אתה עלול לספוג קנס לא קטן. צריך להיות מצויין בחוזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה ריכוז אשפה חוקי? אם הוא מחליט לזרוק את זה באמצע הרחוב זו אחריות שלי או שלו כבעל מקצוע?

פורסם (נערך)

של שניכם. אתה בעל הרכוש, הוא שלוח שלך.

הבעיה היא שיש הרבה מטמנות בלתי חוקיות.

השיפוצניק ששיפץ את הדירה שלי "הסתדר" עם העיריה (או נהג הפינוי) שפינה את הפסולת לאתר חוקי, תמורת תשלום מסויים, לא קטן. אבל אצלי היה מדובר בשיפוץ הרבה יותר גדול.

ד"א - כל מה שמקובע לקירות נחשב אשפת בניה. למשל - ארונות מטבח (בניגוד לריהוט מטלטל שהוא אשפה "רגילה" שאפשר להשליך לפח הביתי).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רמת גן.

בסוף החלטתי לשכור אותו אחרי שעשינו רשימה מסודרת עם מחיר לכל דבר. הבאתי עוד אחד, רצה כמעט כפול וגם לא היה עם תודעת שירות גבוהה במיוחד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה.

בסוף השיפוץ אעדכן איך התנהלו הדברים. כרגע הם עובדים ועומדים בקצב שנקבע - סיום העבודות באמצע שבוע הבא.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אז השיפוץ נגמר יומיים אחרי המועד שנקבע מראש, אבל לקחנו את זה בחשבון ולא היינו לחוצים בזמן.

עשו עבודה טובה מאד (עד כמה שאני יכול להבחין). הכל נראה כמו חדש, במחיר שסוכם, בתוספת כל מיני דברים קטנים שביקשנו על הדרך כמו תליית מתקני ווילונות וגופי תאורה. הוא גם עשה כמה דברים בלי שנגיד לו כמו החלפת כל הידיות בדלתות וצביעה של המעקות והסורגים בחלונות איפה שיש. השיג לנו ריצוף כמעט זהה למה יש בדירה וחדש (!)

בקצרה, אחלה בחור.

• תוכן חדש...