Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכירת רכב בכריתים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי טסים לכריתים ומעוניינים לשכור רכב ליום-יומיים.

כמו כל בנאדם סביר וממוצע שמעוניין למצוא מידע באינטרנט, פתחתי את הדפדפן ונכנסתי לקארספורום.

אז... מה עדיף? מה מומלץ?

לסגור בארץ/לסגור במלון/איזו חברה?

(אם יהיו באיזור חרסוניסוס, אם זה משנה)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מה שעשיתי בנסיעה האחרונה שלי לייויוון - וזה היה ברודוס, לפני 10 שנים - אבל הפרינציפ דומה גם בכרתים - היה לשכור דרך נציגת השכרה שישבה בלובי המלון.

בנוסף - עד כמה שזכור לי גם מכרתים (וזה באמת לפני הרבה זמן) - בכל קרן רחוב יש סוכנות השכרה. נכנסים ושוכרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למען השקט הנפשי, עדיף לשכור מאחת מחברות ההשכרה המוכרות (AVIS, SIXT, וכד') ולא מהחברות בקרני הרחוב, רק למען השקט הנפשי אם קורה משהו במהלך ההשכרה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בכרתים אין סיבה לשלם תוספת על חברות ההשכרה המוכרות.

החברות הקטנות והמשפחתיות בקרנות הרחוב מספקות את הסחורה עם שירות יותר טוב מזה שאי פעם תקבל בארץ, מחברה קטנה או גדולה.

בזמנו (וואו, זה היה מזמן) הרמתי טלפון לאיזו סוכנות שצצה באופן רנדומלי בגוגל והזמנתי מראש בארץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לקחתי במלון והיה אחלה. פשוט תבדוק טוב על מה אתה חותם.

קח בחשבון שתקבל רכבים עם המנוע הכי קטן שיש. אני קיבלתי פיאסטע עם מנוע ליטר שפשוט לא זזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין כוונה לקחת רכב מסוכנויות שנמצאות ברחוב, אלא להזמין מהארץ או לסגור במלון.

השאלה היא האם עדיף לסגור מראש או לקחת משהו מהנציגים במלון?

בכללי, אם למישהו יש המלצה על חברה ספציפית זה מעולה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לגבי השכרה מסוכנויות קטנות, אני יכול לשתף חוויה לא נעימה שקרתה לנו - נסענו שתי משפחות ושכרנו שתי מכוניות. בנסיעה באחד הכבישים הרריים, הייתה אבן גדולה על הכביש, אני הצלחיתי להבחין בה ולעקוף אותה, אך החבר פיספס ופגע בקארטר.

1) התיבשנו מספר שעות עד ששלחו גרר לחלץ את הרכב התקוע

2) ביקשו מאיתנו לשלם את עלות החלפת המנוע (לטענתם הלך מנוע) למרות שרכשנו ביטוח ביטול השתתפות עצמית. זאת הייתה חוויה לא נעימה שלוותה באיומים (כמובן שלא שילמנו דבר, אך זה לא היה נעים).

אני בטוח שחווית השרות במקרים כאלו תהיה הרבה יותר מקצועית בחברות גדולות ומוכרות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כל אלו שטוענים שעדיף לשכור במקום, מה פער המחירים בין להזמין מראש להזמין במקום?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

אני הזמנתי רכב מהאתר הזה, לקחתי רכב מההצעה הכי זולה caldera, יש נציגות בשדה התעופה כך שאחרי הנחיתה ישר מקבלים את הרכב ונוסעים לבית מלון/בית.

שווה להכנס לאתר לחפש רכב ולצאת במשך מספר ימים, הגעתי למצב שבו גיסתי ואני נכנסו לאתר כל אחד ממחשבו ואני קבלתי הצעה זולה יותר ב 8% בערך.

הזמנתי רכב יונדאי i25 (או דומה לו), קבלתי פיגו 301 שהיה גדול ונוח אך לא התלהבתי כלל מהתזמון של הרכב בהחלפת ההילוכים.

הרמזורים בחלק מהמקומות קצת שונים מהארץ (שני אורות כתומים), מתרגלים לזה מהר.

המון שלטי עצור.

במשך ארבעה ימים רק פעם אחת! שמעתי מישהו צופר.

יון מכירה ברישיון הישראלי, אך חלק מחברות ההשכרה לא, בשביל 24 ש"ח כדאי לעשות רישיון בין לאומי של ממסי או טלדור.

אם אתה טס בארקיע, ניתן לעשות צ'ק אין מראש, בהנחה שאותו סוג מטוס טס כל הזמן אזי מושבים A B C בשורה 11 הם המושבים ליד דלת היציאה עם מקום נהדר לרגלים.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

מניסיון מזמן - לשכור במלון הכי פשוט (היה אוטובוס מהשדה תעופה למלון)

נהוג שרכב איטי לשוליים כדי לתת מקום לרכב עוקף. אם לא תרד לשוליים העוקף יעבור באמצע בכל זאת

פורסם

רון:

1. הרמזורים ביוון שונים משלנו גם בגודלם, חלקם פשוט בלתי נראים על הרקע. בכל צומת לחפש אותם!

2. ארקיע טסים במטוסים שונים - B753, E90,E95 וכל מיני שכורים - כך שההמלצה לשורות 11-12 לא בהכרח נכונה (אאל"ט היא נכונה ל-A320 בסידור של מחלקה אחת, לא יכול להבטיח לך לגבי דגמים אחרים). מכל מקום, בדרך כלל בצ'ק אין יש מפה של המטוס, ואם יש מקומות פנויים תוכל לעבור אליהם. עם זאת, שים לב, הרבה חברות גובות תשלום נוסף תמורת מושבי ה-poor man's F. בשישבת מטוסים של אלעל מופעלים בקודים של ארקיע וישראייר. אם אתה יודע באיזה דגם מדובר אולי יהיה אפשר לתת לך המלצה להושבה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. לכן ציינתי שמתרגלים מהר.

ונזכרתי במשהו נוסף, נתקלתי בעיקר בהרקליון, אין סימנים על הכביש אבל בכביש יש שני נתיבים כאשר הימני הוא ישר בלבד והשמאלי הוא שמאלה בלבד, לכל מסלול יש רמזור משלו ותזמון משלו.

2. לכן סייגתי "בהנחה ש...", בארקיע לא היה סימון של פתחי מטוס ו/או שירותים וכדומה, סתם סכמה שמראה איזה מושבים פנויים יש.

פורסם

הנהיגה של היוונים בכרתים זכורה לי כמטורפת לחלוטין, במיוחד ה-national road בקטע הדו נתיבי שלו באזור הרקליון. אין להם שום בעיה להפוך שני נתיבים + שוליים צרים לארבעה נתיבים בכיוון.

בהרים יש הרבה hairpins, אישית אני אוהב לצפור לפני הכניסה לעיקול כיון שהחבר'ה האלה אינם מבחינים בין ימין ושמאל הכביש.

אני נוהג לנהוג באורות דלוקים, וקיבלתי הרבה הבהובי תזכורת לכבות את האורות. אולי כיום, כאשר DRL הוא התקן באירופה, המצב השתנה.

מכל מקום - כרתים אי גדול, יפה ומעניין, ובהחלט שווה שבוע ואף יותר. צריך להזהר בנהיגה ואפשר להנות מאד.

• תוכן חדש...