Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוג של הלוואה לכל דבר כאשר 3 שנים אתה משלם רק את ירידת הערך/ריבית על ההלוואה.

כמו כן,בסוף התקופה,השאלה האם יש לך את הכסף להשלמת העסקה כי אם לא אתה בבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה תלוי ביכולת הכלכלית שלך. היתרון בעסקה כזאת שאתה לא חייב לרכוש את הרכב בסוף ויכול להחזיר אותו. החסרון - בסוף התקופה תהיה חייב לרכוש את הרכב או רכב אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה מתכוונן שהוא לא חייב לרכוש את אותו הרכב... אך הוא מחויב לקנות רכב אחר/אותו הרכב/לשלם את הבלון שלא יתפוצץ...

אם אין כאן מענה כגון ביטול השתתפות עצמית או השתתפות עצמית נמוכה אני רואה רק חסרונות בעניין הליסינג.

פורסם

לא תמיד, לא מעט חברה מהי-טק עברו לליסינג פרטי (אלו שלא נוסעים הרבה), קיבלו רכב חדש ושקט נפשי ל3 שנים במחיר זול יחסי.

יש הרבה אנשים שאין להם את הזמן והרצון להיכנס למוסך\להעבייר טסט\כל דבר אחר ומוכנים לשלם על השירות בדמות ליסינג פרטי.

פורסם

כתבתי שאני לא בטוח שמה שיש בקיה זה באמת ליסינג שנותן את מה שכתבת שאני לא פעם אכן ממליץ עליו למי שמתאים לו.

נראה לי (אך לא בדקתי) שמה שהמסלול המדובר זה סך הכל "הלוואה" בלבד ללא קשר לליסינג.

פורסם

אליהו - קרא את הקישור שהביא פות"ש מדובר בליסינג מימוני ללא תחזוקה. כאשר המקדמה, התשלום החודשי והאופציה מותאמים לצרכי הלקוח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שלום צבי, אם אני צודק במה שכתבתי, יש כאן בעיה כי באתר קיה מוצג "ליסינג" ולדעתי זה לא ליסינג אלא "הלוואה".

דווקא יש מעלה גדולה בליסינג פרטי שהאוטו לא שלך, אתה לא אחראי עליו, לא לוקח לך מסגרת בבנק, טיפולים כלול במחיר, ובסוף התקופה אתה מחזיר אותו ושוכח ממנו ללא חשש של ירידת ערך וכדומה, מקסימום השתתפות עצמית בסכום מוגדר מראש שגם עליו ניתן לעשות ביטול השתתפות עצמית.

ייתכן שזה כן ליסינג לגמרי - אינני יודע רק חשוב לבדוק.

פורסם

היבואן יודע טוב מאד למה הוא מתכוון. ליסינג מימוני = ליסינג לתקופה קבועה מראש בסופה הלקוח יכול להחזיר את הרכב או לרכוש אותו בסכום ידוע מראש.

לגבי מה קורה עם נזקים בסוף תקופת השימוש, לא שייך לעצם העסקה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

טוב, טרחתי ובדקתי: אין קשר בין מה שקיה נותנים ל"ליסינג"! הם נותנים "הלוואה" בלבד שהחליטו לקרוא לה "ליסינג פרטי" מהיבואן.

זה בסדר גמור והפרמטר האם לקחת את זה או לא זה רק בגובה הריבית שתקבלו.

ליסינג פרטי אמיתי הרכב רשום על שם חברת הליסינג וגם שייך לחברת הליסינג - בליסינג פרטי יש נפשי (עם פרמיית ליסינג כמובן).

במקרה הזה זה עסקה מימונית עם מסגרת אשראי כהרכב כמובן ע"ש הלקוח עם שעבוד כבסוף התקופה צריך לפתור את עניין התשלום.

• תוכן חדש...