Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

530vs leon 1.8 tsi (נראה שאלך על הסיאט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בס"ד

שלום לכולם אשמח לעזרה אני קצת הלכתי לאיבוד

יש לי כרגע 320 2008 מנוע 2000 156 כוח סוס שעל פניו זה יפה סה"כ אני ממש אוהב אותה והחלטתי ללכת על רכב אחר הרבה יותר חזק וזריז

אני רוצה להחליף לאוטו זריז יותר אז יש כמה שיקולים הלאון 1.8 טורבו גיר רגיל 2013 או 530 2010 בערך התקציב הוא עד 80000 אני בספק אם אני אמצא 530 אבל שמעתי שיש קצת אופציות

אני מחפש ברכב זריזות ואמינות כל השאר פחות מעניין אני שמעת על הסיאט שיש בעיות של הבוכנות וצריכת שמן ושמעתי שהיה גם ריקול השאלה בשנת 2013 יש עדיין את התקלה ?

אגב נכון שזה שני קצוות שונים רכב מנהלים מול רכב משפחתי אבל ללאון יש את האופציה של השיפורים

מה הייתם עושים ?

עריכה אחרונה על ידי hondalover2045
פורסם

המחיר שהצבת ל-530 שנת 2010 לחלוטין לא ריאלי. אם מישהו ימכור לך 530 שנת 2010 במחיר הזה, יש לכך סיבה אתה מדבר על כ-25% מתחת למחירון לרכב שהביקוש לו גדול מההיצע ויש לא מעט עסקאות שנסגרות מעל המחירון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
המחיר שהצבת ל-530 שנת 2010 לחלוטין לא ריאלי. אם מישהו ימכור לך 530 שנת 2010 במחיר הזה, יש לכך סיבה אתה מדבר על כ-25% מתחת למחירון לרכב שהביקוש לו גדול מההיצע ויש לא מעט עסקאות שנסגרות מעל המחירון.

כן רשמתי המחיר הוא נמוך אבל יש מציאות השוק קצת קיבל טלטלה לא כולם מקבלים מה שדורשים אבל עזוב מה אתה אומר על הלאון ?

פורסם

לאחר חשיבה לא קטנה החלטתי לנסות את הלאון 1.8 טורבו ידני

אפשר לקבל חוות דעת על הרכב ? תקלות ובעיות למניהן אני רוצה את הדגם coupe plus

• תוכן חדש...