Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב של אשתי מותקנים 2 צמיגים קדמיים מחברת Imperial ecodriver

הדבר היחיד שמצאתי עליהם :

https://www.oponeo.co.uk/tyre/imperial-ecodriver-3

טרם קניית הרכב , הצמיגים מחברה זו הותקנו ע''י המוכר, מדובר בצמיגים בני מספר חודשים.

כיום אני מעוניין להחליף צמיגים אחוריים שכבר יבשים (מדובר בצמיגי משלין), השאלה האם להשקיע כבר ולהחליף גם את הקדמיים מחברת imperial ?? או שזה מיותר ?

פורסם (נערך)

תקנה זוג צמיגים מחברה ידועה ובעוד שנתיים- שנתיים וחצי תחליף את הקדמיים גם כן לצמיגים מחברה מוכרת.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני בדעה שונה.

אם התקציב מאפשר, הייתי רוכש רביעיית צמיגים מאיכות טובה וידועה, או דוחה את הרכישה של הקדמיים למועד קרוב יותר לחורף.

אפשר אולי למצוא צמיגיה שתסכים לשלם עליהם כמה גרושים.

בצמיגים עלומים, החסרון הבולט הוא בדר"כ התנהגות ברטוב (נכון, זו הכללה ואולי לא תמיד בתוקף).

צמיגים קדמיים לוקחים חלק עיקרי בניהוג ובשליטה על הרכב.

פורסם

אני עם טום.

אפילו הייתי אומר לקנות צמיג של מותג ביניים כמו טויו, דאנלופ, קומהו, מקסיס כדי להכניס ארבעה לתקציב.

​לא משחקים עם צמיגים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...