Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי קרן השתלמות באקסלנס.

כרגע יש שם סכום של 62000 שקל.

הקרן נפתחת בסוף חודש הבא ואני זקוק לסכום של 12000 שקל בלבד.

לאחר בדיקת האפשרויות ובגלל שאני מעדיף שלא למשוך את קרן ההשתלמות, עלתה האפשרות ללקיחת הלוואה דרך קרן ההשתלמות מה גם שהריבית היא בסביבות הפריים פחות חצי כלומר עדיף לי להשאיר את הכסף בקרן ההשתלמות שעושה סביב ה-4% בשנה ולשלם קצת יותר מאחוז אחד ריבית על ההלוואה.

 

היום התקשרתי לאקסלנס וביקשתי לברר והנציג הפתיע אותי ואמר שאין כרגע מתן הלוואות כי נגמרה להם ההקצאה או התקציב להלוואות.

הוא טוען שמשרד האוצר מגביל אותם באחוז מסויים מסך הקרן שהם יכולים לתת הלוואות ושכרגע הם הגיעו אליו ולא יכולים לתת הלוואות חדשות.

במשפט הבא שלו הוא הפנה אותי לחברת הפניקס ואמר ששם יוכלו לעזור לי במתן הלוואה מה שגרם לי לחשוב שכל עניין ההקצאה הוא חירטוט כדי לגרום לאנשים לקחת הלוואה יקרה יותר.

 

האם מישהו יודע לומר לי האם הנציג חירטט אותי או שזה באמת המצב?

לא הצלחתי למצוא בגוגל האם באמת משרד האוצר מגביל את קרנות ההשתלמות במתן הלוואות?

פורסם

התעניינתי והוא אמר שבחלקם אכן יתנו לי הלוואה ואמר שאם הייתי שואל אותו באופן אישי הוא היה ממליץ לי לעבור למתחרים במקרה הזה.

מוזר.

 

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם

12,000 ש"ח אינם סכום גדול, כך ששיעור הריבית אינו ממש רלוונטי, חצי אחוז לכאן או לכאן מתבטאים בשקלים בודדים בהחזר החודשי.

תברר בבנק שלך, אם אתה לא לקוח בעייתי, סביר להניח שתקבל תנאים די דומים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יתכן שאף תקבל הלוואה ללא ריבית בסכום כזה בחשבון חדש כלשהוא.

 

אתה יכול גם לבקש הלוואה מקרן הפנסיה שלך.

משכנתא זה קל

פורסם
12,000 ש"ח אינם סכום גדול, כך ששיעור הריבית אינו ממש רלוונטי, חצי אחוז לכאן או לכאן מתבטאים בשקלים בודדים בהחזר החודשי.

תברר בבנק שלך, אם אתה לא לקוח בעייתי, סביר להניח שתקבל תנאים די דומים.

תודה על ההצעה.

חשבתי שבבנק יקרעו אותי בריבית אך כשהתקשרתי היום הבנקאית אמרה לי שמכיוון שיש לי משכורת קבועה ועוד חסכונות, אין שום בעיה לתת לי הלוואה בסכום שרציתי לשנתיים בריבית של פריים + חצי אחוז.

 

בהשוואה להלוואה מקרן ההשתלמות שם הריבית שמוצעת היא בין ריבית פריים לריבית פריים מינוס חצי, מדובר בהצעה הוגנת בהחלט.

 

אני זקוק לכסף לקראת סוף ספטמבר כך שעוד יש לי זמן לחשוב על צעדיי.

 

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

×
×
  • תוכן חדש...