Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מתכוון להתקנת מערכת גז היתרון המשמעותי הוא חיסכון בכסף שכן מחיר ליטר גז עולה כ 50% ממחיר ליטר בנזין .

אבל.. לא כל רכב מתאים להסבה,יש רכבים בהם נהרסו מנועים בגלל אי התקנת משמנת או היעדר משמנת מתאימה.

החסרון הגדול - לא תוכל להיכנס לחניון תת קרקעי.

על איזה רכב מדובר ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם זה עוזר לך יש פה כתבה (לא שיווקית) על אנשים שהסבה לגז והמה הם אומרים שנה אחרי

https://www.yes-please.co.il/%D7%94%D7%A1%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%92%D7%96/%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A1%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%92%D7%96.html

קח בחשבון שחברות ההסבה לא מתות רק "לדחוף" לך התקנה, אם זה רכב שלא כדאי להתקין בו הם יגידו לך

פורסם

כיום נצבר ניסיון בישראל, וחברות ההתקנה המובילות יודעות איזה רכב מתאים, וכן יודעות לבצע עבודה איכותית.

השינוי בביצועים זניח (לפי עדותו של חבר עם B3 1.5 שלא נחשב לרכב חזק).

השיקול העיקרי הוא כמה זמן לוקח להחזיר את עלות ההתקנה.

בנוסף, במידה וצריך להתקין משמנת, יש לבצע החלפת שמן במשמנת כל 15K ק"מ, וזו עלות של סביב 200 ש"ח

פורסם

אין החלפה של שמן, השמן נגמר לפי הנסיעה וכשנגמר הרכב עובד על בנזין. להוסיף שמן למיכל בדרך כלל כל כ-6,000 ק"מ ומחיר בקבוק בדרך כלל 120-150 ש"ח ויש גם יקרים יותר.

כל 15K טיפול קטן (200+-) וכל 45K טיפול גדול (500+-).

ט.ל.ח

פורסם

מעניין,

כשביררתי לא מזמן בשני מכונים ידועים להתקנת גז - נאמר לי שאת השמן במשמנת מחליפים בטיפול 15K, ולא נאמר לי שהשמן אוזל וצריך למלא כל 6000 ק"מ.

אתה בטוח במה שכתבת?

פורסם

לא ידעתי.

ושוחחתי עם מעל 6 אנשים שהתקינו מערכת גז, ומעולם לא הזכירו את זה, אלא שצריך להחליף שמן.

אתה בטוח שאין תקלה נקודתית אצלך?:roll:

פורסם

תפקיד השמן לקרר את השסתומים בתאי הבעירה. השמן מועבר לתאים ולא חוזר מהם למיכל, פשוט נשרף שם למוות.

ט.ל.ח

• תוכן חדש...