Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומי אמר לך שלרכב יש כבר מספר?

הכי טוב זה לצלם את מדבקת השלדה, שנמצאת בדרכ"כ בין השמשה הקדמית ומכסה המנוע.

פותח השרשור אמר.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ללא ספק לוקח את הכסף.

אם תצליח לעגל את זה ל 6,000₪ זו בכלל עסקה מצוינת.

כשתבוא למכור את הרכב זה לא באמת יפריע למישהו, אנשים צובעים מכסה מנוע בגלל שריטות וכד'

גם מי ישמע כמה עולה לצבוע מכסה מנוע? אפילו אם הצבע לא יחזיק עוד כמה שנים, צבע שוב! עדיין תצא מורווח מאוד.

פורסם

אולי אני טועה, אבל מישהו שקונה רכב חדש מהסוכנות, לוקח בחשבון שכלכלית זה לא משתלם ועדיין מוכן בתנאי שיהיה באמת רכב חדש.

את ה5 אלף שקל האלו אתה תשכח עוד חודש חודשיים.

את הצבע שהגוון שלו עלול להיות שונה מהגוון של הכנף לידו בעוד שנה מהיום, אתה תזכור כל בוקר.

לדעתי בסכומים האלו, ירידת הערך הפוטנציאלית זה לא מה שצריך לשחק תפקיד בהחלטה.

פורסם

לדעתי, ממש לא לוקח את הרכב. לך תדע מה גרם לו ל''שריטה'' הזו, והאם כחלק מהשריטה הזו הרכב ניזוק בדברים שלא תוכל לגלות.

כמו שאמרת חוץ מזה שתמתין לרכב קח פיצוי של טנק או טיפול ראשון חינם

פורסם

מבלי לזלזל אבל יש כאן הרבה אנשים שלפי סגנון התגובות והם מציינים זאת, לא רכשו רכב חדש מהסוכנות שלא בהלוואה מלאה וכו' ולכן, התגובות בהתאם, זה לא הכסף שלהם.

שוב, לא נכנס לכיס אבל יש הרגשה כזו בחלק מן התגובות.

1. בבירור רואים שחפץ כבד נפל וחירר את המכסה מנוע

2. עבודות התיקון בארץ הן די גרועות ברוב המקרים, קשה למצוא מקומות טובים שלא אתה חיפשת בעצמך - כפי שכתבו כאן קודם לכן על עבודות שביצעו במקום יבואן וכו' בעמוד הקודם, זה בדיוק מה שקורה לרוב

3. ההמלצה היא כפי שאמרו, לקחת רכב שכור ולהמתין מספר חודשים נוסף, בסופו של יום עוד יכולים למצוא לך רכב בתוך מספר שבועות - די בוודאות

4. השיקול הסופי יהיה שלך, קח בחשבון שיש סיכונים כגון תיקון לקוי או צביעה לקויה וזה עלול לקרות, פשוט אתה תצטרך להיות שלם עם כל זה. אם החליפו מכסה מנוע למקורי אחד באחד, מה טוב. כיצד תוכל לדעת? הבנת את הרעיון.

פורסם
מבלי לזלזל אבל יש כאן הרבה אנשים שלפי סגנון התגובות והם מציינים זאת, לא רכשו רכב חדש מהסוכנות שלא בהלוואה מלאה וכו' ולכן, התגובות בהתאם, זה לא הכסף שלהם.

שוב, לא נכנס לכיס אבל יש הרגשה כזו בחלק מן התגובות.

אני לא מבין את הנימוק הזה. מי שרוכש בהלוואה מלאה יותר מזלזל בעסקה? עבורו 5000 ש"ח זה לא כסף?

באמת לא הבנתי

פורסם

את ה5 אלף שקל האלו אתה תשכח עוד חודש חודשיים.

את הצבע שהגוון שלו עלול להיות שונה מהגוון של הכנף לידו בעוד שנה מהיום, אתה תזכור כל בוקר.

יש כאלו שכן ויש כאלו שלא.

5000 ש"ח זו חופשת סקי צנועה. אני זוכר אותן הרבה זמן אחרי שקונה ומוכר את הרכב

פורסם
יש כאלו שכן ויש כאלו שלא.

5000 ש"ח זו חופשת סקי צנועה. אני זוכר אותן הרבה זמן אחרי שקונה ומוכר את הרכב

זהו, התחלנו לספור בחופשות סקי עכשיו?

"אחי, תמכור ת'רכב - זה 20 חופשות סקי לפחות!"

זו לא חופשה מתנה, הוא שילם עליה.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

פורסם
אני לא מבין את הנימוק הזה. מי שרוכש בהלוואה מלאה יותר מזלזל בעסקה? עבורו 5000 ש"ח זה לא כסף?

באמת לא הבנתי

לא מזלזל אלה פשוט לא מודע לכסף.

כן, תתפלא, רוכש אשר יש לו 20K בחשבון וצריך עוד 100K לדוגמא או מימון מלא, זה לא הכסף שלא או הכסף שאותו הוא חסך והשיג שקל בשקל.

מה יש לא להבין? במקרה גם ההורים שלי כשרכשו רכב חדש (טוסון) בכספם הפרטי, ויתרו על גג פנורמי וגלגלי 19 אינצ' וניקלים וכו' אך עדיין נשארו עם גרסאת ה 2 ליטר בכדי לחסוך כ 10K, למה? זה היה הכסף שלהם.

סביר להניח שאם היו מגיעים לקחת במימון מלא, מה זה עוד 10K בעוד 3-5 שנים?

לא חושב שיש צורך להסביר כיצד הפסיכולוגיה או האנשים חושבים כשיש משהו שהוא לא פיזית שלהם וזה וויכוח מיותר, כיוון שזה מוכח.

רוצה הוכחה יותר טובה מכל דבר אחר? תסתכל על הכבישים ב 3 השנים האחרונות וכל הכתבות והנושאים של "בועת האשראי" או "בועת המימון" וכו'. חיילים יוצאים היום מהצבא ולוקחים קיה פיקנטו במימון מלא, נו אז מה? הם הרי אומרים לעצמם מה הביג דיל באמת.

כמות הרכבים שעולה לכביש מזה 3 שנים במימון מלא או 75-85 אחוז ממנו, הוא אדיר ולא נגמר, להגיד שאם זה לא כסף שלא זה לא זלזול? בהחלט.

פורסם

אני ער לבועת המימון.

אני אבל לא מבין את הנימוק. עדיין.

לפי דבריך מי שלוקח מימון מלא או קרוב לכך יזלזל בנזק שנגרם לרכב פחות ממי שליקט שקל לשקל? אם הבנתי נכון אז זה הנימוק שלך.

אבל הצד השני הוא שלהקפיד על רכב נקי מכל רבב זה לזלזל ב 5000 שח פיצוי.

פורסם
זהו, התחלנו לספור בחופשות סקי עכשיו?

"אחי, תמכור ת'רכב - זה 20 חופשות סקי לפחות!"

זו לא חופשה מתנה, הוא שילם עליה.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

זו רק דרך להסביר ש 5000 שח זה לא סכום זניח

• תוכן חדש...