Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום.

ברשותו של אבי פולו 2011 יד ראשונה מטופלת במוסך מורשה בלבד,עם חלקים מקוריים בלבד.

אבי נסע מאילת לצפון ובאמצע העליות של דימונה נדלקה נורת שמן אדומה. אבי כיבה במיידי את המנוע ולאחר כ15 דקות ניסע להניע ללא הצלחה. האוטו נילקח בגרר לצפון למוסך מורשה. במוסך המורשה נאמר שכניראה יש סתימה בפילטרים לאחר מכן נאמר שהלך הטורבו .והטענה השלישית שהמנוע שבק חיים עקב סתימה באיזו רשת שכתוצאה מהסתימה השמן לא הגיע לכל מיני מקומות במנוע. שאלתי היא מה ניתן לעשות הרכב כבר לא במיסגרת האחריות,האם אפשר לדרוש מנוע חדש במידה והלך?הרי הרכב מטופל מא-ת הרכב נסע רק 120 אלף קמ. אין לי מילים לתאר את האכזבה מהחברה הזאת שלא לוקחת אחריות על שום דבר ומייצרת מכוניות עם אמינות ששואפת לאפס.

פורסם

לפני שאתה כבר סותם את הגולל, פנה לשירות הלקוחות של צ'מפיון. לא יעזור? תבקש עזרה מהמוסך המורשה (אם אתם מטפלים בכזה). גם לא יעזור? מייל לפולקסווגן העולמית. עדיין לא מרוצה? מוזמן להמשיך לשתף בפוסט את השתלשלות האירועים (גם אם העניין ייסגר לשביעות רצונך, נשמח אם תשתף).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

שאלה קטנה - אבא שלך בדק שמן לאחר שכיבה את הרכב וניסה להניע שוב?

מציע לך לבדוק, האם יכול להיות שהייתה נזילת שמן מהפקק אגן שמן?

האם אבא שלך נסע לאחר לאילת לאחר טיפול 120?

פורסם

לא הבנתי על מה אתה רוצה שיקחו אחריות? הרכב בן 6, לא באחריות, ולא מדובר על תקלה סדרתית (לפחות ממה שניתן להבין). אין לכם מה לחפש במוסך יבואן, קחו את הרכב למוסך רון שמומלץ כאן.

פורסם

מבין את האכזבה הפרטית שלך אבל הלכת מהר מדי רחוק מדי. היתה לי בדיוק כזאת פולו עם אפס תקלות והחלפתי אותה לפני שנתיים כמעט לפולו חדשה כנ"ל בלי תקלות. אמינות מצוינת אוטו מצוין. אם אותו מוסך נותן לך שלוש דיאגנוזות שונות, תחליף מוסך לא אוטו. הם נשמעים יותר כמו אצבע באוויר לבדוק את כיוון הרוח. לך למוסך אחר, ממליץ לך למרכזי של החברה ששם גם תוכל להתנהל במעגל קצר מול השרות שלהם במידה ותצטרך ואז תחכה לשמוע מה התקלה ולראות איך מתקדמים משם

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

סליחה שאני תוקף אבל אני לא יודע על מה אתה מדבר,אמינות?פעמים הוחלף מכטרוניקס ,טורבו ומה לא. אפילו אלטרנטור הלך לעולמו וכל הבעיות האלה לפני 100 קמ. אוטו מטופל במוסך מרכזי של צמפיון והמנוע שובק חיים לאחר 120 קמ, למה שאבי ישלם את הנזק?

פורסם

לא נראה משהו רציני, ואם היה מפלס תקין זה לא קשור לבעיה שבגללה נדלקה נורית לחץ שמן.

כמו שנרשם כאן גש לוסך רון בגלל שהרכב לא באחריות, או שתיצור קשר עם היבואן.

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...