Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים קניתי את הרכב הנ"ל, במהלך הקנייה לא בדקתי את כל הדברים לעומק ופספסתי את עניין צריכת הדלק, כי לא ידעתי כמה זה משמעותי. אני כמעט בטוח שהצריכה לא הייתה זהה כשרק נקנה, זה איכשהו הלך והדרדר, היום בנסיעה בין עירונית לרוב אני משיג צריכה של ליטר ל 11 קילומטר בערך פלוס מינוס. נראה לי מאוד תמוהה, מישהו יכול להסביר, אם זה נשמע הגיוני?

יכול להיות שטעיתי כשקניתי 1600 ולא 1200? מישהו שנסע במנוע 1.2TSI ויכול להגיד כמה הוא חסכוני אם בכלל?

פורסם

מה זאת אומרת? שימוש במזגן משפיע משמעותית על צריכת הדלק? ידעתי שיש השפעה אבל לא מזערית ולא כה מורגשת.

ותוכל להסביר לגבי הוצאות נלוות, זה לא מנוע הכי מוצלח שיש?

פורסם
הרכב ידני או אוטומטי?

אני עם איביזה עם מנוע דומה עם תיבה ידנית בבינערוני עושה בערך 1-16

אוטומט חושב זה DSG6 לא סגור על זה. אבל גיר אוטומטי.

אני יודע שלחבר שלי הייתה סיאט איביזה שנת 2010, 1600, וזה אותו מנוע, אותו גיר אפילו, והצריכה הייתה נמוכה משלי משמעותית.

פורסם
אצלי אוקטביה 1.2 מוציאה בממוצע 1-16.5 מחוץ לעיר .

1-13 בעיר.

וזה עוד רכב ענקי.

אם הצריכה לא קשורה לפעילות של המזגן, מה יכול להיות עוד גורם לצריכה כזאת?

אני מזכיר הנהיגה היא בין עירונית, רגל מאוד עדינה על הגז, שיוט לרוב 100 110 קמ"ש, אין משהו מיוחד.

פורסם

היה לי את הדגם ספורט 2011 tsi 1200 , אני יכול להגיד לך בוודאות שרכב זה חסכוני בטירוף, 1 ל 20-22 בערך.

פורסם

כבעלים של סקודה רומסטר2008 - 1600 BTS תיבת הילוכים פלנטארית-

לדעתי אותה מערכת הנעה כמו בפאביה שלך - החלק הקידמי זהה לחלוטין.

בקיץ עם מזגן 30% נסיעה עירונית הצריכה היא בין 11 ל 12 קמ לליטר - עבור רכב גבוה יותר (יותר גרר ) וכבד במיקצת מהפביה .

הצריכה שמדדתה נראת לי קצת גבוהה - תיבדוק לחץ אוויר בצמיגים . יש לך גגון ? מתקן לאופניים ?

קח בחשבון ש "זכית " במנוע וממסרת אמינים משמעותית מהדור החדש - למרות הצריכה הגבוהה תחסוך בעלויות אחזקה (בתיקוני גיר והחלפת מצמדים , גם מנועי הTSI לא מהווים מופת לאמינות ) .

פורסם

אין קשר בין גיל הרכב לתצורכת הדלק שלו.

הקשר הרלוונטים היחיד זה מנוע וגיר.

לשילוב שיש לו ברכב זה הגיוני.

אני עם סוזוקי בלנו אוט' בת 16 הוצאתי 14.5 קמ"ל.

כשהנתון הרשמי היה 13.3 קמ"ל.

פורסם

הלחץ אוויר תקין, הרכב משמש אותי סטודנט, אין גגון, אין מטען הרכב כמעט תמיד ריק למעט קניות פה ושם.

מוזר מאוד הלוואי שהייתי טועה גם כשבדקתי "פירגנתי" מה שנקרא לרכב, כשהורדתי את כמו הליטר שתדלקתי.

טנק מלא שזה בערך 42 ליטר, מספיק כמעט ל480 קילומטר וזה גם תמיד מלווה בנורה שנדלקת.

פורסם
אוטומט חושב זה DSG6 לא סגור על זה. אבל גיר אוטומטי.

אני יודע שלחבר שלי הייתה סיאט איביזה שנת 2010, 1600, וזה אותו מנוע, אותו גיר אפילו, והצריכה הייתה נמוכה משלי משמעותית.

נכון לעשכיו, אין DSG6 באיביזה/פאביה/כל סופר מיני של וואג. רק DSG7 יבש (DQ200).

• תוכן חדש...