Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, פעם ראשונה בפורום, פעם ראשונה קונה רכב...

תקציב 25-30, מיועד להרבה עירוני ואולי פעם בשבוע בין- עירוני.

חשוב לי בעיקר צריכת דלק כמה שיותר טובה ואמינות, שיהיה כמה קנסות ויחזיק הרבה...כולל נסיעות לצפון / דרום

בדכ לא ייסעו יותר מ2-3 אנשים אז נוחות וריווח לא בטופ

ידני / אוטומט לא קריטי, אם זה לא קנס גדול מעדיף אוטומט

בינתיים מקצת קריאה בלט לי סוזוקי אלטו 2012 עם צריכת דלק טובה ויאריס .

אשמח לשמוע המלצות וגם חוות דעת

תודה

עריכה אחרונה על ידי Roadster
פורסם

יאריס אין טעם כי היא תהיה ישנה לעומת האלטו.

הייתי מחפש פיאט פנדה למשל,רנו קליאו שתהיה נוחה יותר ובגלל היותה רכב צרפתי תהיה גם כן זולה לכן תוכל לרכוש משנה מתקדמת יחסית,סיאט מיי עם מערכת בלימה אוטונומית במהירות נמוכה מה שמתאים לעיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסיאט מיי כיוון טוב, עדיפה בגרסה הידנית (אם האבזור הדל יחסית לא מפריע), רק תבדוק את תקינותץ משאבת המים ואם שילוב ההילוך הראשון/הרוורס נעשה באופן חלק ולא עם קרקושים/דפיקות מיותרים. שים לב שהרכבים שהגיעו במשלוחים הראשונים לא כללו מושב נהג מתכוונן לגובה- מינוס רציני.

• תוכן חדש...