Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה? הזיזו את המצבר קדימה ודחפו את המנוע עמוק מתחת לcowl?

מה אם חלוקת משקל וגישה נוחה למכלולים? כפי שאמרתי, מיאטה הולכת ומתרחקת מרעיון המקורי - מתחרה יפנית זולה ללוטוס אליז/אלפא ספיידר

אוקיי, אז נכון, המצבר עבר קדימה ובאותה הקלות הוא גם יכול לחזור אחורה.

מעבר לזה, תגיד לי, עישנת משהו לפני שכתבת את ההודעה?

ממתי להזיז את המנוע אחורה אל מאחרי הסרן הקדמי זה דבר רע??? זה דבר מצוין!!!

חלוקת המשקל רק תשתפר והדבר היחיד שלדעתי עלול להיות קצת מעצבן יהיה להחליף את הפלאג בצילינדר מספר ארבע... מציע לך בחום להעיף מבט מתחת למכסה מנוע של ההונדה S2000 וה-BMW M3, שתיהן מכוניות מאוזנות לההפליא עם חלוקת משקל נהדרת... בשתיהן המנוע ממוקם בדיוק אותו הדבר.

איכשהו הצלחת לראות את המצבר ולפספס מלא דברים טובים -

מוטות החיזוק שבאים להחליף את ה-STB (מה שרובכם תחשבו ישר על סטראט באר רק שבמיאטה אין STRUTS ויש SHOCKS) הם לא רק מקושרים ביניהם אלא גם לקיר האש מה שהופך את הסיפור להרבה יותר חזק.

קופסת האויר יושבת לפני המנוע מה שמבטיח יניקת אויר קר גם בקופסה המקורית.

סעפת הפליטה יושבת בצד השמאלי של המנוע ולא בצד הימני כמו הדגמים הקודמים, מה שיהפוך את חלוקת המשקל להרבה יותר טובה במידה ותרצה לשים לה טורבו 8)... עד היום הפינה הקדמית בצד של הנהג הייתה כבדה יותר בהפרש ניכר בגלל זה.

סופסוף ידית של המדיד שמן שלא תשבר מתי שמסתכלים עליה.

אני פשוט לא מצליח להבין מאיפה כולכם באים עם הרעיון שמאזדה הולכים לשווק את המיאטה בתור מתחרה זולה לכל אותן המכוניות שהשמות שלהן נזרקו פה, קודם זה היה בוקסטר, עכשיו זה אליז... הבטחה שלי שאני אהיה פה לכתוב "אמרתי לכם" מתי שיפרסמו את המחירים :-P.

ו-Levil, עם כל כמה שאני חובב גדול של עצמות העצה הכפולות, המיתלים האחוריים במיאטה החדשה מוצאם ב-RX8... נסיעה אחת קטנה על ה-RX8 ותבין שאין בכלל מה להשוות, יש לה מיתלים הרבה יותר טובים מלכל מיאטה אחרת שאי פעם יצאה את שערי הירושימה.

אני מצפה למשהו מצוין.

מאזדה הולכים קדימה.

מוטי.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המצבר נמצא כבר מאחורה לפחות בגירסה של המיאטה מילניום

והוא גם מצבר ג'ל קל ויקר

את המנוע הזיזו אחורה אבל זה לא שווה את כל השינויים האחרים במיוחד במיתלים שכעת לא ניתן לכוונם

.I'm a blocked user

פורסם

המצבר נמצא מאחורה כבר מהדגם הראשון משנת 89 וגם אז הוא היה המצבר הקל והיקר שמחזיק מלא זמן... סתם בשביל הפרוטוקול במיאטה שלי עדיין יושב לו המצבר המקורי מאוקטובר 94 ומחזיק מצוין.

מוטי.

פורסם
Oh my God! They Killed Kenny!

מה זה? הזיזו את המצבר קדימה ודחפו את המנוע עמוק מתחת לcowl?

מה אם חלוקת משקל וגישה נוחה למכלולים? כפי שאמרתי, מיאטה הולכת ומתרחקת מרעיון המקורי - מתחרה יפנית זולה ללוטוס אליז/אלפא ספיידר

המיאטה המקורית הקדימה את האליז ושלטה בתקופה בה לאלפא לא היתה ספיידר, מה גם שהאליז היא רודסטר מינימליסטית לסופי שבוע ואיננה מתחרה ישירה במאיטה.

הרעיון המקורי של המיאטה הוא לשחזר את הלוטוס איליין המקורית, רודסטר קטנה וזולה. לגבי מיקום המנוע וחלוקת המשקל - המבחן הוא מבחן התוצאה לא מבחן התמונה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מתקרצץ עליי, אה? עבד לפני חודש - יעבוד גם בפעם הבאה, יותר

טוב? :razz::wink:

מוטי.

כן, אבל אז תהיה תקוע עם מיתלים פרימיטיביים לעומת המיאטה חדשה

.I'm a blocked user

פורסם

לא רק שפגשתי כבר כמה (ואפילו הדרכתי גם סטודנט באחת מהן), באחת מאותן ה-RX8 שפגשתי (שהייתה מדגם ה-GT לגמרי במקרה) נהג בחור בשם בריאן גודווין שהוא כבר נהג מירוצים מקצועי עוד מאז שאני התחלתי את בית הספר היסודי ועל הרכב שלו היו סט צמיגי מירוץ חדשים ויפים ממיטב התוצרת של TOYO... נגמר בשלוש שניות הפרש לטובתי בזמני הקפה 8).

מוטי.

פורסם

3 שניות יותר מנהג קשיש (הוא לא הופיע בסרט "קוקון"?) עם מכונית כבדה וחלשה יותר

זה הכל?

.I'm a blocked user

פורסם

לא יודע אם קשיש תהיה הבחירה הראשונה שלי בלתאר אותו, הוא הסך הכול בן 40 או משהו כזה... נסה להגיד את זה לפול ניומן הוא בטח ייתפקע לך מצחוק בפנים, הילד כרגע התחרה ב-24 השעות של דייטונה... תריץ אותו בגוגל ותראה בן כמה הוא.

אגב, שלוש שניות במונחים של מירוצים זה נצח וחצי.

מוטי.

פורסם
איך אתה יודע? אין לך מנוע להתניע איתו
התכוונת לאוטו שלך או שמא לאוטו של מוטי?! :wink:

מוטי, אני באמת מקווה שתוכל להגיד "אמרתי לכם". :-D

המיאטה החדשה נראית לי על הנייר ובתצלומים כרודסטר שלא תבייש את מוצאה.

דניאל

MCS 2008

• תוכן חדש...