Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 65 אלף ש"ח

מה עדיף לרכוש מביםן המכוניות הבאות? אני מדבר על רכבים משנת 2011

יונדאי I35 או מאזדה 3 או טויוטה קורולה ?

אני חושב שעדיף שנתון ישן יותר מאשר רכב חדש יותר עם קילומטראז' גבוה. ראיתי מספר רכבי מאזדה 2014 עם קילומטראז' של 100 אלף ק"מ וזה לדעתי לא מתאים.

פורסם

כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב ומה הגילאים שלהם?

כמה קילומטרים בשנה הרכב צפוי לנסוע אצלך?

מה יותר חשוב לך ברכב, פרקטיות או הנאה מנהיגה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי מחפש קורולה עם קילומטראז' נמוך. היא גם יותר חסכונית מיונדאי ומזדה.

אבל למה זוג צריך רכב משפחתי?

הונדה ג'אז, למשל, לא פחות אמינה אבל יותר חסכונית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מדובר על קילומטרז' שנתי די גבוה, כדאי לחשוב על צריכת דלק כמו גם על רכישת רכב שלא נסע הרבה.

מאזדה 3 מהדור הקודם ויונדאי i35 יעשו לך 1 ל-10 (+/- תלוי בתוואי וסגנון הנהיגה), הקורולה (גם כן דור קודם) קצת טובה יותר.

אם מדובר בזוג בוגר - למה להתעקש על משפחתית סדאן? אפשר לשקול משהו אחר?

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
אני נוסע מעל 25 אלף ק"מ בשנה. חשוב לי פרקטיות יותר מהנאה ומדובר על רכב לזוג בוגר.

אק אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי דעתי:

תחפש קורולה דגם gli.

ב פרקטיות אמינות ואחזקה היא מביסה את כולם.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
פרקטיות? איך היא מתעלה על האוקטביה בתחום?

היא לא.

אני אנטי טויוטה, אמנם הסקודה עדיפה בעיניי בכל פרמטר כמעט, אך יש לה צרה שנקראת DSG7.

אגב, אם כבר פרקטיות במחיר הזה ומשהו חסכוני - הונדה ג'אז.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני באופן אישי מאוד אהבתי את היונדאי, גם ברמת הנוחות, האבזור והגודל. הסיוויק מאוד מאכזבת, היא מרגישה זולה, לוח השעונים מעצבן, האבזור מינימלי... לא אהבתי.

קורולה, היא טובה בהכל אבל לא מצטיינת בכלום.

אני הייתי הולך על היונדאי.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אוקטביה גם פרקטית במוסך, חוץ מזה זה לא מה שהוא מחפש.

בטח שזה מה שהוא מחפש, תקרא את ההודעה שלו:

"אני נוסע מעל 25 אלף ק"מ בשנה. חשוב לי פרקטיות יותר מהנאה ומדובר על רכב לזוג בוגר."

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפי דעתי:

מבחינת הוצאות אחזקה אין בכלל מה להשוות קורולה לאוקטביה עם כל הכבוד לאוקטביה (זה הרכב שרציתי לרכוש מהתחלה אבל תמיד יש אבל וכל דבר בא על חשבון משהו אחר).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...